joi 20 septembrie 2018 11:52 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Simona Halep, încurajată de cine se aştepta mai puţin
Adpres Market

Simona Halep, încurajată de cine se aştepta mai puţin

AdpresFM - Radio Online Stations  

Simona Halep
Simona Halep

Ultimul număr unu mondial dat de tenisul masculin american, Andy Roddick, a avut nevoie de zece zile pentru a realiza că Simona Halep a câştigat, la Roland Garros, primul titlu de Mare Şlem al carierei.


Poreclit ‘A-Rod’, carismaticul jucător care a reuşit, la un moment dat, să îngroape o minge în suprafaţa de joc la propriu, şi-a amintit şi că, la Australian Open, îi ura româncei să câştige cât mai repede primul titlu de Mare Şlem, aşa cum tocmai o făcuse daneza Caroline Wozniacki.

“Nu aş fi putut fi mai fericit pentru Caroline Wozniacki. Savurează acest moment. Cât îmi doresc acest moment să vină şi pentru Simona Halep. Vine…”, scria Andy Roddick pe Twitter, pe 27 ianuarie 2018, conform Mediafax.

Pe 19 iunie, Roddick a scris din nou pe Twitter, cu gândul la Simona Halep. “A venit. Cu întârziere… felicitări Simona Halep. Nimic nu este mai frumos în sport decât să vezi cum un proces anevoios ajunge să fie răsplătit. Savurează momentul”, a scris Roddiack, care a jucat cinci finale în turneele de Mare Şlem, dar a câştigat-o doar pe prima.

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com