Actualitate

Simona Halep și Toni Iuruc s-au logodit!

Simona Halep și Toni Iuruc s-au logodit! Petrecerea fastuoasă a fost ținută în mare secret
Potrivit jurnalistului Decebal Rădulescu, petrecerea a avut loc la un restaurant de lux din Constanța și a fost ținută în mare secret. Simona și-a dorit să stea departe de presă în această zi atât de importantă pentru ea, așa că s-a asigurat că jurnaliștii nu vor fi prezenți. Nici măcar invitații nu au avut voie să facă fotografii sau să filmeze în timpul evenimentului.

Toni Iuruc a cerut-o pe Simona de la tatăl său, iar acesta a fost foarte încântat să spoună un mare DA, mai ales că este atât de mândru că fiica lui a ales un soț machidon.

“In acest moment, la Club Riva ( Cafe del Mar)din stațiunea Mamaia, are loc petrecerea de logodna a Simonei Halep cu Toni Iuruc. Totul a fost ținut la strict secret. In tradiția machidonilor , evenimentului de acest gen i se mai spune: “se da semnul”. Viitorul ginere i a oferit inelul de logodna Simonei, iar apoi a păstrat obiceiul și i a cerut o ca soție pe Simona tatălui ei, Stere Halep. Petrecerea se desfășoară cu o regula stricta: niciun invitat n are voie sa posteze imagini sau filmulețe pe rețelele de socializare. ” , a scris Decebal Rădulescu pe pagiina sa de Facebook.

Se pare că anul 2020 se anunţă a fi cel mai important pentru Simona Halep în ceea ce priveşte viaţa personală, pentru că la începutul toamnei va face nuntă cu alesul inimii ei, Toni Iuruc.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.