Life Style

Sisteme deosebite de scurgere: idei interesante de instalare a burlanelor!

buburuza.ro   buburuza.ro

Deținerea propriei case îi obligă pe proprietari să aibă grijă simultan de mii de mărunțișuri. Instalarea burlanelor nu reprezintă o excepție. Această problemă este actuală atât pentru cei care vin doar în timpul sezonului la casele lor de vacanță, cât și pentru persoanele, care au preferat să cumpere o casă în loc unui apartament.

Chiar dacă locuința dumneavoastră este dotată cu instalație de alimentare cu apă potabilă, puteți să colectați apa de ploaie, ca să o utilizați ulterior pentru irigarea grădinii sau a patului preferat de flori. În același timp sistemul de scurgere poate fi inclus cu ușurință într-o compoziție bine gândită, care se va încadra armonios în peisajul din jurul casei.

Puteți să abordați amenajarea creativă a peisajului din jurul burlanului în diferite moduri: căduțe decorative și recipiente situate pe mai multe nivele pentru colectarea apei, mini bazine cu microclimat deosebit și landșaft creat în mod artificial, cărări decorative de drenaj — acestea sunt doar câteva variante.

Sistemul de scurgere poate fi format din câteva părți: scurgându-se pe ele, apa își va schimba direcția și se va transforma într-un flux absolut controlabil. Burlanul poate deveni un ornament funcțional și foarte aspectuos.

Pot să existe o sumedenie de idei reușite de amenajare a sistemului de scurgere a apei de ploaie. Iată doar câteva dintre ele.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

Spor la amenajări!

The post Sisteme deosebite de scurgere: idei interesante de instalare a burlanelor! appeared first on Retete Usoare.

pni.ro%20

Comment here