Sanatate

Situația Covid-19 raportată azi: 320 de noi bolnavi, 11 decese

Situația raportată azi, vineri, privind îmbolnăvirile cu coronavirus  indică  alți 320 de noi bolnavi, ca și ieri când au fost înregistrate tot 320  de noi cazuri.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 11 decese, la jumătate față de ziua precedentă, când au fost raportați 22 de morți din cauza Covid 19.

Bilanțul deceselor a urcat la 1.484. Este vorba despre 6 bărbați și 5 femei, internați în spitalele din Botoșani, Brăila, Brașov, Dâmbovița Dolj, Iași, București, Sălaj, Sibiu și Vrancea. Dintre acestea, 3 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 50-59 ani, 1 deces la categoria de vârstă 60-69 ani, 4 decese la categoria de vârstă 70-79 ani, și 3 decese la persoane de peste 80 de ani. 10 dintre decese sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități. Pentru 1 deces nu au fost raportate comorbidități.

Situația pare stabilă, dar undeva sus, la un număr crescut de îmbolnăviri, virusul fiind în colectivitate și transmis de la o persoană la alta, mai ales că nu se mai respectă decât în mică mădură regulile elementare de protecție.

 

 

 

Powered by WPeMaticoLIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.