Actualitate

Sky News: Britanicii cer sa paraseasca NATO dupa încheierea conflictului din Ucraina. Tara ar trebui sa urmeze cursul mentinerii pacii si sa paraseasca alianta nord-atlantica.

Copreședintele Partidului Verzilor Britanici, Adrian Ramsay (foto), a spus că, după soluționarea conflictului din Ucraina, Marea Britanie ar trebui să părăsească NATO. Potrivit acestuia, țara ar trebui să urmeze cursul „menținerii păcii” și să părăsească alianța nord-atlantică. (Sky News)

„Ieșirea Marii Britanii din NATO rămâne politica noastră pe termen lung, pentru că ne-am dori să se acorde mai multă atenție instituțiilor de menținere a păcii”, a spus Sky News , citat de Ramsay.

Sky News: Britanicii cer sa paraseasca NATO dupa încheierea conflictului din Ucraina.

Totodată, copreședintele Partidului Verzilor a subliniat că un astfel de pas nu necesită urgență și mai întâi este necesar să așteptăm încheierea conflictului din Ucraina. În plus, politicianul a subliniat că premierul britanic Boris Johnson trebuie să contribuie la o reglementare pașnică a situației.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.