Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Dezvaluiri

SOC: Decizie unică în lume! Pacienților vaccinați împotriva COVID-19 li se interzice donarea sângelui…

Japonia a luat, astăzi, o decizie care vizează pacienții vaccinați. Autoritățile au interzis donarea și transferul de sânge în cazul acestora.

Autoritățile japoneze au adoptat, astăzi, interdicții pentru persoanele vaccinate împotriva coronavirusului. Concret, pacienții vaccinați anti-Covid-19 nu vor putea să doneze sau să transfere sânge altor persoane.

Măsura va fi reanalizată după ce specialiștii din sănătate vor avea date concrete referitoare la influența vaccinării anti-Covid-19 asupra sângelui. 

Donarea de sânge a devenit interzisă

Conform organelor Sănătății din Japonia, donarea de sânge de către persoanele vaccinate anti-coronavirus este încă sub analiza specialiștilor din departamente și laboratoare ce se ocupă de partea sangvină.

Până când autoritățile în cauză nu vor avea rapoarte concrete în legătură cu starea sangvină și diferențele de la nivelul sângelui după vaccinarea unui pacient anti-coronavirus, acestora le este interzis să mai doneze.

„Dorim să exprimăm recunoștința noastră sinceră pentru înțelegerea și cooperarea dvs. în ceea ce privește donarea de sânge. În ceea ce privește criteriile de acceptare pentru donarea de sânge pentru cei care au fost vaccinați cu noul coronavirus, suntem în proces de a-l evalua și eventual, lua în considerare în țară, așa că vă rugăm să înțelegeți că ne vom abține de la a dona sânge până când vor fi arătate criteriile.

Vă mulțumim pentru cooperare. În plus, standardul va fi decis până la începerea vaccinării pentru publicul larg și, odată ce va fi decis, vă vom informa pe site din nou. Așteptăm cu nerăbdare sprijinul dvs. continuu în viitor”, este textul unui mesaj postat pe site-ul oficial al Societății de Cruce Roșie din Japonia, conform puterea.ro. 

Decizia în cauză este prima de acest fel de pe întregul glob. Niciun alt stat nu a mai apelat la o astfel de interdicție în ceea ce privește persoanele vaccinate anti-coronavirus.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.