Actualitate

Șoc în PSD! Dăncilă va vota la referendumul din 26 mai!

buburuza.ro   buburuza.ro

Surpriză de proporții! Viorica Dăncilă nu va boicota referendumul. Premierul a spus că duminică va vota atât pentru alegerile europarlamentare cât şi pentru referendumul cerut de Iohannis. 

Viorica Dăncilă a declarat că nu va boicota referendumul, deşi mai mulţi social-democraţii au anunțat că nu se vor prezenta la referendum, relatează Realitatea.net.

Viorica Dăncilă a declarat că nu va boicota referendumul, deşi mai mulţi social-democraţii au anunțat că nu se vor prezenta la referendum.

,,Voi vota şi pentru referendum. Aşa cum am spus de fiecare dată, sunt un susţinător al statului de drept, al independenţei justiţiei, dar şi al drepturilor cetăţenilor, pentru că şi acest lucru trebuie să îl avem în vedere de fiecare dată şi între toate trebuie să existe un echilibru”, a afirmat Dăncilă.

Premierul a adăugat că nu va ceda presiunilor. Va susține remanierea Guvernului, nu restructurarea cabinetului în Parlament.

,, Nu îmi este teamă, cand mergi pe o functie știi că și pleci de acolo, dar în momentul  in care pleci trebuie  să ai certitudinea că ai facut ce trebuie”, a adăugat Dăncilă.

Articolul Șoc în PSD! Dăncilă va vota la referendumul din 26 mai! apare prima dată în Cronica Romana.

pni.ro%20

Comment here