vineri 21 septembrie 2018 7:18 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / ȘOC în showbiz! Un câștigător al Eurovisionului a anunțat că are HIV: ‘Sunt seropozitiv de mulți ani’
Adpres Market

ȘOC în showbiz! Un câștigător al Eurovisionului a anunțat că are HIV: ‘Sunt seropozitiv de mulți ani’

AdpresFM - Radio Online Stations  

Conchita Wurst, cântăreţul travestit care a câştigat concursul Eurovision în 2014, a anunţat duminică pe Instagram că a fost diagnosticat cu HIV, informează DPA, conform news.ro.

Artistul austriac a afirmat că a fost nevoit să facă această dezvăluire din cauza ameninţărilor unui fost iubit.
„Sunt seropozitiv de mulţi ani”, a scris Wurst. „Este absolut irelevant pentru public, dar un fost iubit a ameninţat că va face publică informaţia şi nu voi permite nimănui să mă sperie şi să îmi influenţeze viaţa din această cauză”.

Cântăreţul în vârstă de 29 de ani a mărturisit că a primit tratament de când a fost diagnosticat şi că de mulţi ani virusul nu a fost detectat virusul şi nici nu l-a putut transmite.
„Sper să îi încurajez pe alţii şi să fac un alt pas împotriva stigmatizării oamenilor care, prin propriul comportament sau ale altora să fie infectaţi cu HIV”, a spus artistul.

Wurst a câştigat Eurovision în 2014 cu piesa „Rise Like a Phoenix”. Numele de scenă al cânătreţului travestit este Tom Neuwirth.

În mesajul său publicat duminică seară, Wurst a spus că a decis în trecut să nu facă publicdiagnosticul pentru a-şi proteja familia şi „pentru că o astfel de informaţie este relevantă în principal pentru acei oameni pentru care contactul sexual reprezintă o posibilitate”.

Conchita Wurst s-a născut pe 6 noiembrie 1988 şi este un cântăreţ austriac travestit, care a devenit cunoscut pe plan internaţional după ce a câştigat ediţia din 2014 a concursului Eurovision cu single-ul „Rise Like a Phoenix”. De atunci, celebrul cântăreţ care apare în rochii şi cu barbă a devenit o legendă a comunităţii LGBT şi a fost invitat să cânte la mai multe parade gay, dar şi în sediul Parlamentului European şi în biroul din Viena al Organizaţiei Naţiunilor Unite.

Articolul ȘOC în showbiz! Un câștigător al Eurovisionului a anunțat că are HIV: ‘Sunt seropozitiv de mulți ani’ apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com