Actualitate

Șoc la festivalul de muzică populară de la Prejmer. Doi minori, înjunghiați!

kitunghii.ro

Doi minori au fost înjunghiaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică. Copiii participau la un festival de muzică populară, informează ISU Braşov. Un agresor, în vârstă de 18 ani, a fost reţinut.

Poliţişti de la Secţia 1 Poliţie Rurală Feldioara au reţinut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 18 ani din judeţul Braşov, a anunţat Poliţia Judeţeană Braşov, care precizează că agresiunea a avut loc pe o stradă din Prejmer, fără a avea legătură cu vreun festival.

Astfel, sâmbătă, în jurul orei 19.00, a avut loc un conflict spontan între doi tineri de 15, respectiv 17 ani, pe de-o parte, şi alţi doi bărbaţi de 18, respectiv 20 ani, pe de altă parte.

„În urma unui schimb de replici, cei patru tineri s-au agresat reciproc, lovindu-se cu pumnii şi picioarele, iar bărbatul în vârstă de 18 ani i-ar fi lovit pe cei doi minori cu un obiect tăietor înţepător in zona abdomenului, pe unul dintre ei, şi a omoplatului drept, pe celălalt. Minorii au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, au arătat reprezentanţii Poliţiei.

Articolul Șoc la festivalul de muzică populară de la Prejmer. Doi minori, înjunghiați! apare prima dată în Cronica Romana.

pni.ro%20

Comment here