duminică 19 august 2018 1:36 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / SOC pe PIATA VALUTARA! DOLARUL A ATINS O VALOARE ISTORICĂ! MONEDA AMERICANĂ S-A APRECIAT, DUPĂ RĂZBOIUL COMERICAL DINTRE STATELE UNITE ȘI CHINA!
Adpres Market

SOC pe PIATA VALUTARA! DOLARUL A ATINS O VALOARE ISTORICĂ! MONEDA AMERICANĂ S-A APRECIAT, DUPĂ RĂZBOIUL COMERICAL DINTRE STATELE UNITE ȘI CHINA!

AdpresFM - Radio Online Stations  

Dolarul a atins luni un nou maxim al ultimelor cinci luni, după ce secretarul american al Trezoreriei, Steven Mnuchin, a declarat că războiul comercial dintre Statele Unite şi China ”a fost pus în aşteptare”, în urma unui acord de suspendare a tarifelor pe importuri, relatează Reuters.

Potrivit stiripesurse.ro, moneda americană s-a apreciat faţă de un coş de valute peste pragul de 94, pentru prima oară de la sfârşitul lunii decembrie 2017. Începând din 17 aprilie, dolarul a avansat cu peste 5%, înregistrând cea mai lungă serie de creşteri de la sfârşitul anului 2015, imediat înainte ca Rezerva Federală să efectueze pima majorare de dobândă de după criza financiară din 2008. China a acceptat să crească semnificativ achiziţiile de bunuri şi servicii din Statele Unite, au anunţat sâmbătă cele două ţări, fără să facă vreo referire la ţinta de200 de miliarde de dolari menţionată anterior de partea americană.

Articolul SOC pe PIATA VALUTARA! DOLARUL A ATINS O VALOARE ISTORICĂ! MONEDA AMERICANĂ S-A APRECIAT, DUPĂ RĂZBOIUL COMERICAL DINTRE STATELE UNITE ȘI CHINA! apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com