Sanatate

Şocant: Copiii lipsiţi de judecată transmit infecţia, uneori intenţionat

 

Noul val de infecții arată că vârsta medie a cazurilor depistate este sub 40 de ani. În Spania, de exemplu, se răspândește printre tineri, în special la petrecerile de noapte în care măsurile prevenție tind să nu mai conteze.

Un anestezist la Spitalul Puerta de Hierro din Madrid avertizează asupra riscului ca tinerii să nu fie conștienți de pandemie.

„Ne confruntăm cu al doilea val al pandemiei, iar cei vinovați sunt tinerii sub 30 de ani. Ei merg la petreceri, apoi intră în contact cu o mulțime de oameni. Din acest motiv, vârsta actuală de contagiune este mai mică de 40 de ani”, spune medicul citat de site-ul 20min.es.

Totuși, cel mai șocant lucru spus de anestezist este că tineri infectați încearcă să transmită virusul la un număr maxim posibil de oameni.

”Am detectat cazuri de copii fără creier care vor să dea virusul mai departe!”, a mai spus medicul.

Această tendință a apărut deja și la alte pandemii. El s-a referit la cazul unei fete de 25 de ani, cu HIV, care s-a culcat intenționat cu foarte mulți oameni astfel încât a infectat 256 persoane. S-a întâmplat la Londra.

Mai mult pe  DCNews.ro

 


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.