Actualitate

Şocant! Gheorghe Dincă, protejat de cei mai grei oameni din Ministerul de Interne

Controversatul om de afaceri Remus Rădoi, zis „Codiţă”, cel care a fost sunat de adjunctul Poliţiei Olt în seara în care a fost căutată Alexandra Măceşanu, a afirmat, miercuri după-amiază, la Antena3, că a făcut declaraţii despre ceea ce se întâmplă în cazul reţelelor de trafic de minori din Caracal, potrivit transparentnews.ro

Rădoi a mai spus că s.a dus în audienţă la Gheorghe Nucu, secretar de stat MAI, Cătălin Ioniţă, şef DGA şi Cătălin Dogaru, şef DGPI Olt.

„Am fost la Gheorghe Nucu aproximativ acum 40 de zile. Am depus o cerere pentru audiență. Am fost în audiență, am povestit despre ce se întâmplă în Caracal și am fost sfătuit să merg să depun cele pe care le aveam scrise către șeful DGIPI, cre urma apoi să le transmită către ministerul de Interne și la fel, urma să ia măsuri.

Am ajuns la Gheorghe Nucu printr-o cerere, am mers la un birou de la MAI, unde am fost îndrumat la poartă. Documentul îl aveam redactat de acasă. L-am depus la momentul în care am fost primit în cabinetul secretarului de stat MAI Gheorghe Nucu. Documentul nu s-a oprit la dumnealui. Am fost sfătuit să îl depun către DGIPI.

Cert este că faptele pe care le prezentam acolo era de o gravitate foarte mare.

Gheorghe Nucu mi-a spus că ce am declarat acolo e foarte grav și că așteaptă și raportul de la DGIPI și dacă ceea ce am spus eu acolo se va adeveri, se va trimite un corp de control. Din cunoștințele mele, dânșii înaintează raportul către MAI, dar în același ritm mi-am dat seama că lucrurile nu se mișcă așa repede”, a spus Remus Rădoi.

Lucian Ionescu


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.