Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Dezvaluiri

SOCANT: Mama premierului Florin Catu a facut puscarie pentru furt. Bunicul, condamnat si el penal.

Mama și bunicul actualului premier Florin Cîțu au fost condamnați de justiție, în regimul comunist, pentru fapte penale, iar mama ar fi executat un an după gratii, pentru furt. Acuzația vine din partea fostului procuror și senator Valer Marian, într-un material dat azi publicității.

Premierul Florin Cîțu a intrat incontestabil in randul penalilor patriei dupa ce a fost facuta publica, cu dovezile de rigoare, condamnarea sa din Statele Unite ale Americii la doua zile de inchisoare si la o amenda penala de 1000 de dolari. Ramane de clarificat daca a condus numai sub influeta alcoolului sau si a drogurilor.

De asemenea, ramane de clarificat daca primul ministru al Romaniei a comis o frauda financiara prin neplata unui credit de 6.700 dolari, contactat de la o banca cunoscuta din Statele Unite. Totodata, seful Guvernului Romaniei trebuie sa clarifice cine i-a suportat costul ridicat al studiilor universitare facute dincolo de Atlantic, care sunt estimate la circa un sfert de milion de dolari.

Confirmand proverbul ca aschia nu sare departe de trunchi, Florin Cîțu provine dintr-o familie cu antecedente penale. Conform unor surse din Ramnicu Valcea, si mama sa si bunicul sau matern ar fi suferit condamnari penale. Potrivit acestora, mama sa ar fi fost condamnata in la un an inchisoare cu executare pentru furt, afirmă fostul senator.

Nu știm cît de susținută e acuzația respectivă, dar, foarte interesant, în luna iunie, o întrebare legată exact de aceste condamnări ale mamei și bunicului i-a fost adresată public premierului, printr-o interpelare parlamentară, de către deputatul PSD Daniel Ghiță.

Deși avea ocazia să tranșeze situația, la acea vreme deputatului i-a a venit un răspuns foarte bizar al premierului, prin secretarul de stat pentru relația cu Parlamentului, Nini Săpunaru:

Referitor la interpelarea dumneavoastră nr.337B / 2021, intitulată. Clarificarea unor aspecte din biografia primului ministru al Guvernului României, având în vedere conținutul acesteia, precizez că nu se circumscrie dispozițiilor art. 202 alin.(2) din Regulamentul Camerei Deputaților, republicat, și apreciez că aceasta ține de sfera declarațiilor politice.

Practic, Florin Cîțu s-a prevalat de o chichiță tehnică pentru a nu lămuri problema în cauză, ceea ce nu face decît să înmulțească semnele de întrebare.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.