vineri 21 septembrie 2018 12:41 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Video / SOCANT: Noua Ordine Mondiala a decis: Jumatate din populatia planetei trebuie sa dispara… Iata cum ! (VIDEO)
Adpres Market
2354-7dcd89ebc8bad72c6c3c66015b9e1d20

SOCANT: Noua Ordine Mondiala a decis: Jumatate din populatia planetei trebuie sa dispara… Iata cum ! (VIDEO)

AdpresFM - Radio Online Stations  

entkc7cxlt6ywyfp1yp7

Totul despre Chemtrails

” De luni de zile, ba chiar de ani întregi, circulă diverse rapoarte referitoare la observarea unor dâre anormale lăsate de unele avioane în urma lor. De ce guvernele afirmă că acestea sunt urme de condensare a vaporilor de apă provenite de la căldura degajată de turbinele avioanelor (contrails)? Aceste contrails se disipează rapid, pe când chemtrails se întind şi rămân pe cer ore întregi. Analizele efectuate asupra dârelor chimice sunt cât se poate de alarmante. Aceste chemtrails conţin mai multe materii biologice: bacterii, virusuri, globule roşii, produse chimice, săruri, minerale şi particule de ciuperci microscopic negre, toate toxice pentru faună şi floră.

Trebuie să devenim conştienţi de acest fenomen pentru a stopa masacrul – dacă stă în puterea noastră. Se observă o creştere neobişnuită a cazurilor de astm, a afecţiunilor respiratorii, a leziunilor pulmonare, a durerilor de gât ciudate, a anginelor care dispar la fel de repede cum au apărut, a gripelor care nu sunt tocmai gripe. Ne confruntăm tot mai des cu maladii ale ochilor, ale pielii şi ale organelor interne…Lista este lungă şi orice tulburare a stării de sănătate poate să degenereze şi să ducă la moarte. Abuzul de vaccinuri şi antibiotic de tot felul nu face decât să diminueze iremediabil capacitatea sistemului nostru imunitar de a răspunde atacurilor apărute pe neaşteptate.

În faţa amplorii fenomenului, oficialii au fost nevoiţi să se abţină de la orice comentariu. După atâtea ridicări din umeri, subiectul referitor la chemtrails a devenit o legendă urbană. ” (Căutaţi Cartea Chemtrails. Controlul populaţiei şi al climei prin pulverizări chimice Produs publicat în 2013 la Vidia ) ”

” Un fost angajat guvernamental a dat publicităţii acest film, în care se vede clar cum avioanele sunt folosite pentru a spray-a în atmosferă acele chemtrails; atenţie nu este vorba de exhaustia normală de la motoarele jet – aceste dâre dispar de pe cer în 30sec – 1 min; în schimb acestea numite chemtrails rămân cu orele şi chiar zilele, formând nişte nori lunguieţi, care provin din extinderea acestor dâre lăsate de avioane.

Aceste chemtrails conţin săruri de bariu, aluminiu care se bănuieşte că sunt folosite la aplicaţii militare în deflecţia undelor radio şi luminoase (ca un strat reflectorizant) iar în ele se introduc viruşi, bacterii, microbi, fungi, diverşi agenţi biologici care sunt testaţi pe populaţie, etc.. Dâra ce se formează, este de fapt un polimer care se transformă într-o plasă fină care se întăreşte în contactul cu aerul şi astfel el rămâne plutind în atmosferă, la mare înălţime, acolo unde este nevoie de aceste particule reflectorizante.Vă rog să priviţi filmul şi vedeţi această activitate criminală şi secretă a guvernelor lumii, cum ne îmbolnăvesc ei pe noi. Astfel au aruncat ei în lume gripă aviară, SARS, gripă porcină, etc.

Mare atenţie:
Aici este vorba de meteorologii germani care au descoperit aceste chemtrails-dare pe cer, care fiind radio reflectorizante le-au produs anomalii la instalaţiile radar ce se bazează pe unde radio (aşa le-au şi descoperit). Astfel că Asociaţia Fluens Meteorologilor a dat în judecată departamentul armatei germane pentru a se cere dezvăluiri oficiale asupra acestui program secret.

Într-un final aceste chemtrailsuri sunt recunoscute de guvernul SUA, ca fiind un program secret necesar în lupta împotriva “încălzirii globale”. Nu i-a autorizat nimeni şi nimeni OFICIAL, nu ştie într-adevăr ce efect au asupra mediului şi oamenilor (ba da s-a descoperit, GROAZNIC! chiar ele produc efectul de seră, prin blocarea căldurii de la soare să fie degajate în spaţiu de stratul reflectorizant de radiaţii).”

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com