sâmbătă 22 septembrie 2018 9:51 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / SOCANT. RAPORT CUTREMURATOR al Ministerului de Interne privind cazul POLITISTULUI PEDOFIL,Eugen Stan. Detalii terifiante
Adpres Market

SOCANT. RAPORT CUTREMURATOR al Ministerului de Interne privind cazul POLITISTULUI PEDOFIL,Eugen Stan. Detalii terifiante

AdpresFM - Radio Online Stations  

Raportul Ministerului de Interne în cazul polițistului Eugen Stan, acuzat de pedofilie, este unul cu adevărat șocant. În raport se arată cum superiorii acestuia l-au acoperit încă de la bun început.

De asemenea, se remarcă faptul că polițiștii au lăsat nesupravegheat locul infracțiunii, mai mult, faptele au fost raportate cu mare dificultate și fără a oferi detalii despre agresor, asta deși existau semnalmentele și obiectele vestimentare cu care acesta fusese îmbrăcat

”Controlul dispus de MAI a avut ca scop verificarea modului de înregistrare și raportare a evenimentelor în cazul situațiilor din anii 2015, 2016 și 2018, în care a fost suspectat polițistul Stan Eugen, precum și modul cum a fost elaborat materialul prezentat de fostul șef al Poliție Românei, fostului Prim-ministru al Guvernului României. Conform competențelor Corpului de control, verificările au vizat verificarea fluxurilor administrative și nu a aspectelor penale care se află în coordonarea sau supravegherea procurorilor”, se arată la începutul Raportului.
În Raport se arată că polițiștii au aflat că Eugen Stan este autorul, însă acesta nu a fost amprentat și datele nu au fost introduse în sistemul informatic.

”Potrivit rapoartelor agenților de poliție care s-au deplasat la fața locului, primele afirmații referitoare la calitatea de polițist a personei imobilizate și indicate ca fiind autorul agresiunii, au fost făcute de persoanele care l-au imobilizat. Ulterior, pe timpul deplasării la Secția 18 Poliție, persoana imobilizată a fost întrebată de către unul dintre agenți dacă este polițist, aceasta confirmând calitatea avută, indicând și structura în care era încadrat.

De asemenea, cei doi agenți au precizat faptul că Stan Eugen, era îmbrăcat parțial în ținuta de serviciu (cu articole de echipament constând în cămașă, cravată și pulover), având pe deasupra o haină civilă specifică anotimpului (geacă), acesta aflându-se într-o ușoară stare de ebrietate (emana halenă alcoolică). Conform procedurii interne de lucru, echipajul de ordine publică a întocmit Procesul – verbal de constatare și Fișa de intervenție la eveniment – 112, în care, printre celelalte date obligatorii, a fost consemnată și calitatea de polițist a numitului Stan Eugen.

De asemenea, urmare a identificării, în persoana ag. șef pr. Stan Eugen, a autorului faptei sesizate, acesta nu a mai fost amprentat și fotografiat, astfel că datele și imaginea acestuia nu au fost introduse în bazele de date”.

În Raport se mai arată faptul șeful Poliției Române, Bogdan Despescu, a luat măsuri abia în data de 15 ianuarie, asta deși evenimentul a fost raportat încă din data de 5 ianuarie. De altfel, la data de 15 ianuarie, polițistul Eugen Stan fusese deja arestat de polițiști.

”Din verificările efectuate s-a constatat faptul că, raportarea evenimentului s-a oprit la nivelul dispeceratului D.G.P.M.B., fișa de eveniment sus menționată nefiind introdusă în sistemul informatic, pentru a fi diseminată către eșalonul superior, respectiv către dispeceratul I.G.P.R.

Ulterior, la ora 17:45, după terminarea efectuării cercetării la fața locului șeful Biroului de Investigații Criminale, a procedat la redactarea unei noi fișe de eveniment (de urmare), de această dată fiind menționate atât semnalmentele autorului, cât și articolele de vestimentație cu care acesta era îmbrăcat la momentul comiterii faptei. Și această fișă a fost transmisă către dispeceratul D.G.P.M.B. însă, spre deosebire de fișa anterioară, aceasta a fost introdusă în sistemul informatic, fiind transmisă astfel către dispeceratul I.G.P.R. Fișa de eveniment din data de 05.01.2018, ora 17:45, a fost rezoluționată de către inspectorul general al Poliției Române, chestor șef de poliție D.B. abia la data de 15.01.2018,

”D.G.P.M.B. Rog măsuri” (o rezoluție identică cu cea de pe Fișa de eveniment întocmită cu ocazia agresiunii sexuale comise în luna decembrie 2016 de către ag. șef pr. Stan Eugen). Această rezoluție este lipsită de obiect, având în vedere faptul că, la acea dată, cazul fusese rezolvat din punct de vedere polițienesc, autorul fiind deja reținut în data de 08.01.2018”, mai arată Raportul.

Sursa:stiripesurse.ro

Post-ul SOCANT. RAPORT CUTREMURATOR al Ministerului de Interne privind cazul POLITISTULUI PEDOFIL,Eugen Stan. Detalii terifiante apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com