Editoriale

Sodoma versus fundamentalism

În aparență, eterogenitatea afișată în presa cosmopolită de ocupație și aria bogată a discursurilor folosite în România creează o mare confuzie în rândul oamenilor, iar acest lucru permite o manipulare prin învăluire.

Sodoma versus fundamentalism

Însă procedeul folosit se trădează în cele din urmă prin uniformitatea constatărilor făcute de principalii protagoniști. Practic din discursul „oficios“, susținut și vehiculat prin rețelele de socializare – unde orice opoziție liberă și argumentată este cenzurată ! –, reiese faptul că România ar suferi din cauza cancerului provocat de: naționaliști, care încă mai cred în idealul măreț al unei țări suverane și al unui popor independent și liber; de creștinii ortodocși, care se încăpățânează de mai bine de 2000 de ani să creadă în Iisus Hristos și setul de valori creștine, care au permis emergența celor mai mari civilizații; de tradiționaliștii care nu vor să renunțe la trecutul ziditor, neînțelegând modernitatea eliberatoare a căsătoriilor sodomiste și a paradelor urbane, unde oameni bolnavi defilează în chiloți „tanga“ și cizme de cowboy, uneori cu copii în cârcă – furați părinților de instituțiile satului –, fluturând frenetici pe ritmuri electronice, baloane „hazlii“ în formă de penis! Penis care trebuie să reamintim, „datorită” epidemiei de Coronavirus a integrat școlile din România, cu lecții de masturbare la cheie pentru copiii națiunii…

Într-o propoziție, neamul și țara românească formează un obstacol insurmontabil în calea propriei fericiri!… Serios? Vorba unui coleg: Alo, mai e cineva în țară?

Să înțelegem din acest lucru că până la urmă „pamfletarul“ Bertolt Brecht avea dreptate când inducea subtil ideea că defectul principal al poporului în orânduirea capitalistă este însuși poporul, care trebuie reformat pe toate căile până îi sunt eradicate toate rezistențele naturale, deschizându-l integral ideologiilor subversive premergătoare robiei capitaliste?

Dar cum se susține această dictatură ideologică și cum se face că un grup absolut minoritar poate să domine întreaga societate? Dacă o națiune, un neam, nu-și cunoaște dușmanii, atunci nu va fi niciodată în măsură să stabilească o strategie; fără strategie (inteligență colectivă) un neam nu poate rezista, nu poate lupta și nici nu va putea vreodată să-și conștientizeze destinul și menirea. Plecând de la această sinteză, am ajuns la următoarea concluzie:

Cauza principală care ne împiedică să înțelegem realitatea și pericolul situației în care ne aflăm este lipsa capacității de-a privi realitatea prin ochii noștri. Aceasta este principala unealtă de control social, întregul sistem de opresiune se bazează pe această „incapacitate“. Prin urmare, ținta numărul unu a oricărui activist sănătos  – și aici vorbesc de orice individ care se simte lezat de situația actuală – sunt trupele de ocupație mentală, adică Mass-media de ocupație!

Or, când spunem Mass-media de ocupație, nu am spus mare lucru, până la urmă niște hârtie, alimentarea conturilor bancare, tehnică, metode subliminale și unde hertziene…, dar acest monstru volatil și străin de țară are un punct sensibil, călcâiul lui Ahile. Mass-media sunt fragile tocmai acolo unde acestea stabilesc punctul de legătură cu realitatea; or, punctul de legătură cu realitatea sunt jurnaliștii și rețelele (controlate) de socializare, în special, infamul Facebook.

Atâta timp cât jurnaliștii și rețele de socializare, care nu sunt nimic altceva decât niște trupe de ocupație mentală fără frontiere, vor continua să activeze liniștiți prin țara noastră, vor fi lăsați să producă „materie“ antinațională, anticreștină, anti-tradițională, antiromânească; deformând și defăimând, împotriva interesului național, orice suflare românească, orice acțiune de apărare a valorilor fundamentale, a familiei, orice încercare de a ieși din robie… ne vom afla la ani-lumină distanță de orice inițiativă populară românească, politică, național-organică, antiimperialistă.

Prin urmare, orice om care are capacitatea intelectuală să împiedice, să scurtcircuiteze, să ocolească, să întrerupă și, în definitiv, să înlăture opresiunea pe care o exercită forțele de ocupație mentală, o să meargă în direcția potrivită… spre ieșirea din temniță. Stingeți, naibii, televizoarele, părăsiți Facebook, aruncați ziarele la gunoi, lepădați-vă de mall, de supermarket, de manele, de partide, de călăi, de străini, de „afară“, de robie… auziți strigătul pământului, a copiilor și bătrânilor voștri, urmați calea împărăției fraților – faceți din C.T.P., Liicheanu, Mihai Gâdea, Radu Banciu, Moise Guran, Lucian Mîndruță, Oreste, Mălin Bot, Patapievici, Andreea Esca, Andi Moisescu ș.a., niște boschetari, curve de centură (că doar promovează penisul!), umbre, hăituiți, sinucigași, exilați…

Eu am reușit să scap de tirania lor și port cu mândrie stigmatul de fundamentalist ortodox! Oricine poate ieși din robie, trebuie doar să vrea. Mihai ȘERBAN


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.