vineri 21 septembrie 2018 4:48 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Horoscop / Solstițiul de iarnă aduce dramă în familie! 3 cupluri se despart
Adpres Market

Solstițiul de iarnă aduce dramă în familie! 3 cupluri se despart

AdpresFM - Radio Online Stations  

FOTO EXPLICATIE: Solstițiul de iarnă aduce dramă în familie! 3 cupluri se despart

Solstițiul de iarnă din 2017 va avea loc joi, 21 decembrie. Acest eveniment marchează începutul oficial al iernii, dar și cea mai scurtă zi din an în emisfera nordică. Perioada de întuneric care urmează este menționată în multe culturi, inclusiv de către civilizația maya. Mayașii chiar au considerat că sfârșitul lumii va avea loc într-o zi de 21 decembrie, însă în 2012.


Din punct de vedere astronomic, solstițiul de iarnă marchează momentul în care Soarele se deplasează de la constelația Săgetătorului spre cea a Capricornului. Această zi întunecată din an nu ne va aduce doar ore în plus de întuneric, ci și probleme în relația de cuplu.

3 cupluri se vor despărți în această săptămână în urma solstițiului de iarnă. Soarele în Capricorn va determina zodiile să fie mult mai conștiente de dorințele lor, dar și mai preocupate de viitor. Astfel, acestea își vor da seama că relația în care se află nu are niciun viitor și că trebuie să pună pe primul loc alte aspecte ale vieții.

Iată care sunt cele 3 cupluri care se despart de solstițiul de iarnă 2017!

Berbec și Taur

Berbecul este extrem de determinat, iar Taurul încăpățânat. În această săptămână, Taurul va dori să știe cât de important este pentru partenerul său, iar acest lucru pur și simplu îl va scoate din sărite pe Berbec, care va porni o ceartă. De aceea, solstițiul de iarnă va fi momentul în care va fi clar că relația trebuie să se sfârșească. Totuși, această despărțire va fi destul de problematică, deoarece Taurul nu va renunța pur și simplu la legătură și va dori multe explicații, cerându-le insistent.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com