Actualitate

Sondaj. Cele mai mari frici ale omenirii: Coronavirusul, șomajul și sărăcia

Coronavirusul, șomajul și sărăcia. Acestea sunt principalele temeri ale omenirii în prezent. Sunt concluziile celui mai recent sondaj făcut la nivel mondial – What Worries the World – și publicat de Ipsos, potrivit digi24.ro.

Sondaj. Cele mai mari frici ale omenirii: Coronavirusul, șomajul și sărăcia

COVID-19 este menționat ca fiind principala grijă în 14 din cele 27 de țări chestionate. Îngrijorările legate de sistemele de sănătate sunt cele mai ridicate în Ungaria și Polonia, cei mai încrezători fiind sud-coreenii și turcii.

Coronavirusul conduce în topul îngrijorărilor, cu 46%, o creștere de trei puncte procentuale față de luna iulie. Este urmat de teama de șomaj, de sărăcie, corupție, criminalitate sau problemele legate de sistemul de sănătate și de educație.

Pandemia este prima temă de îngrijorare în Japonia, Australia, Malaezia, Spania, Marea Britanie, Canada, India, SUA, cu peste jumătate din persoane foarte îngrijorate de acest subiect. La polul opus sunt Turcia, Ungaria și Rusia, potrivit raportului.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.