Actualitate

Sondaj în București: Nicușor Dan – 50%, Gabriela Firea – 42%, Traian Băsescu – 5%

Sondajele sunt un instrument prin care se cer opiniile membrilor comunității în privința unui articol, a unui utilizator, a unei politici etc. Sondajele nu sunt un instrument de luare a deciziilor, iar numărul de opinii exprimate de o parte sau alta nu poate duce automat la o decizie. Totuși, sondajele pot fi utile în procesul de luare a unei decizii dacă sunt urmate de discuții care să ducă la atingerea unui consens.

Sondaj în București: Nicușor Dan – 50%, Gabriela Firea – 42%, Traian Băsescu – 5%

Peste jumătate dintre bucureșteni cred că lucrurile merg într-o direcție greșită. Sondaj în București: Nicușor Dan – 50%, Gabriela Firea – 42%, Traian Băsescu – 5%. Totuși, 30% dintre bucureșteni spun că sunt nehotărâți (18%) sau nu vor merge la vot (12%).

Profil votant:

Nicusor Dan – Tânăr, studii superioare, angajat în privat.
Gabriela Firea – Peste 60 de ani, studii liceale, venituri mici

Nicușor Dan ar învinge-o pe Gabriela Firea în cursa pentru Primăria Capitalei cu 50% din voturi față de 42%, cât ar obține primărița în funcție, potrivit datelor unui sondaj realizat de Cult Market Research, la comanda Fundației Konrad Adenauer, consultat de G4Media.ro.

Astfel, potrivit răspunsurilor celor care spun că merg la vot, 50% susțin că ar pune ștampila pe Nicușor Dan, 42% pe Gabriela Firea, 5% pe Traian Băsescu și 1% pe Vlad Voiculescu. Potrivit Cult Market Research, opțiunile Traian Băsescu și Vlad Voiculescu au fost menționate spontan de către respondenți, nefiind citite de către operator.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.