Actualitate

Sondaj INSCOP. Cum ar vota românii dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare

Conform unui sondaj realizat de INSCOP Research, la comanda Pro România, 38,3% dintre respondenți consideră că economia românească va fi afectată în foarte mare măsură de epidemia de coronavirus, 41,6% în mare măsură, 13,2% în mică măsură și 5,6% în foarte mică măsură/deloc.

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, 38,5% dintre români ar vota PNL, 25,8% ar vota cu PSD, 10,2% cu Alianța USR-PLUS, 9,4% cu Pro România și 6% cu UDMR. ALDE ar obține 3,6%, iar PMP 3,5%.

Sondajul a fost realizat în perioada 15-20 mai 2020 de INSCOP Research,prin metoda CATI (interviuri telefonice), la comanda Pro România, volumul eșantionului multistadial stratificat fiind de 1132 de persoane, reprezentativ pe categoriile socio-demografice semnificative (sex, vârstă, ocupație) pentru populația neinstituționalizată a României, cu vârsta de 18 ani și peste.

Eroarea maximă admisă a datelor este de ± 2,9%, la un grad de încredere de 95%.

AMPress

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.