Actualitate

Sorin Campeanu, Ministrul Educației: Elevii vor da teze, cu prezență fizică in clase, în primele două săptămâni din ianuarie.

Elevii vor da teze, cu prezență fizică, în primele două săptămâni din ianuarie. Sorin Cîmpeanu a anunțat, marți seară, că în cele două săptămâni de școală din ianuarie 3-14, când elevii vor reveni din vacanța de iarnă mai repede, se vor da teze cu prezență fizică.

Ministrul Educației: Elevii vor da teze, cu prezență fizică, în primele două săptămâni din ianuarie. Examenele naționale rămân la datele planificate. În acele două săptămâni din ianuarie vor fi teze cu prezentă fizică, pentru că teza este ultimul bastion în calea lipsei de relevanță a notelor, a declarat ministrul Sorin Cîmpeanu.

Cele două săptămâni de vacanță forțată vor fi recuperate în primele două săptămâni din ianuarie, care vor fi incluse în semestrul I. Astfel, elevii de gimnaziu și cei de liceu vor reîncepe cursurile după vacanța de iarnă, pe 3 ianuarie, iar elevii din casele primare pe 10 ianuarie.

Propunerea de recuperare a acestor două săptămâni de vacanță forțată în luna ianuarie a venit din partea Consiliului Național al Elevilor și aceasta este susținută de ministrul Educației.

În privința, reluării cursurilor pe data de 8 noiembrie cu prezență fizică sau online se va lua o decizie în 5 noiembrie, iar decizia va depinde de evoluția situației epidemice. Dacă rata de infectare rămâne mare, cursurile se vor relua online.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.