duminică 19 august 2018 9:10 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Sorin Cîmpeanu, premier interimar | Ministrul Educației îi ia locul lui Victor Ponta
Adpres Market
sorin-cimpeanu-elevii-vor-incepe-scoala-pe-5-septembrie-din-2016-273144-1

Sorin Cîmpeanu, premier interimar | Ministrul Educației îi ia locul lui Victor Ponta

AdpresFM - Radio Online Stations  

sorin-cimpeanu-elevii-vor-incepe-scoala-pe-5-septembrie-din-2016-273144-1Preşedintele Klaus Iohannis face joi, la ora 11.30, declaraţii de presă, în condiţiile în care trebuie să desemneze premierul interimar care va prelua conducerea Exectivului după demisia lui Victor Ponta şi în contextul primei runde de consultări cu partidele parlamentare pentru formarea unui nou guvern.

„Am decis astăzi să numesc în poziția de prim ministru interimar pe domnul ministru Sorin Câmpeanu”, a declarat Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis se va întâlni, joi, începând cu ora 15.00, cu partidele parlamentare, pe care le-a invitat la consultări pentru desemnarea unui candidat pentru funcţia de prim-ministru, primele chemate la Cotroceni fiind PSD, PNL, UDMR şi grupul minorităţilor naţionale, în timp ce vineri are loc o a doua rundă de consultări, potrivit MEDIAFAX.

Chemarea partidelor la consultări pe o perioadă de două zile este o premieră, până acum toate rundele de negocieri având loc pe parcursul unei singure zile.

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis, miercuri seară, o scrisoare preşedinţilor partidelor parlamentare, pe care îi invită la consultări pentru desemnarea unui candidat pentru funcţia de prim-ministru.

Consultările vor începe joi, la ora 15.00, cu PSD, urmând ca PNL să intre la consultări la ora 17.00, UDMR la ora 18.00 şi minorităţile la ora 19.00.

La ora 16.00, Klaus Iohannis avea anunţată deja o ceremonie de decorare a Colegiului Juridic franco-român de studii europene.

Consultările vor continua vineri, când la Palatul Cotroceni vor fi chemaţi liderii UNPR, de la ora 11.30, şi ALDE, de la ora 12.30.

Fiecare delegaţie va fi formată din maximum cinci membri, se precizează în scrisoarea adresată de preşedinte liderilor partidelor parlamentare.

Miercuri, premierul Victor Ponta a anunţat că îşi depune mandatul şi că speră că demisia Guvernului său satisface cerinţele oamenilor care au fost în stradă.

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com