Social Media

Soții Lis au mari probleme medicale și financiare: Ma tem pentru Viorel. Oana a închis cabinetul psihologic. A ramas datoare la intretinere.

Fostul edil al Capitalei este într-o stare deplorabilă cu sănătatea, are mari probleme cu mobilitatea şi de abia se mai mişcă prin casă, susţinut de soţie. Colac peste pupăză, s-a infectat cu norovirus. Nici la capitolul financiar, soţii Lis nu stau bine deloc

La 77 de ani, Viorel Lis are probleme de sănătate din ce în ce mai grave. Starea fostului primar al Capitalei se degradează pe zi ce trece. Pe perioada pandemiei, Lis nu a ieşit mai deloc din casă. A suferit o semi-pareză la picioare, lucru care i-a afectat serios mobilitatea.

Acum abia dacă poate să se mai târască prin casă, cu ajutorul soţiei sale, Oana. Fostul primar al Capitalei s-a vaccinat la timp şi a reuşit să scape de Covid. A luat însă recent un norovirus, iar Oana a fost nevoită să cheme de două ori Ambulanţa acasă.

De curând a avut un virus care circulă prin oraş, norovirus. Am chemat Salvarea de două ori, trebuia să se interneze. Simptomele erau foare urâte: stări de ameţeală, nu poţi mânca, scaune diareice. Mai ales la un un om în vârstă cum e Viorel, te dezechilibrezi imediat. Am chemat Salvarea, l-au pus pe perfuzii şi i-au dat tratament,  a declarat Oana Lis, pentru Click!

Oana şi Viorel Lis de abia se mai descurcă cu banii care se duc imediat pe tratamentele lui Viorel Lis, care sunt foarte costisitoare. Mai mult de jumătate din pensia fostului primar, care se ridică la suma de 3.200 de lei, se duce pe medicamente lunar. Aşa se face că aceştia au ajuns să fie datori, mai nou, la întreţinere.

Am rămas datoare cu două luni la întreţinere! Nu am plătit! Mă gândesc cu groază că vine iarna şi se măresc facturile. Nu mi-e ruşine s-o spun. Mă tem pentru Viorel. Mi-e frică de momentul în care se va sfârşi. Nu pot să spun că nu mi-e frică. Eu din cauza asta m-am făcut şi psiholog. Ca să-mi rezolv fricile astea, a adăugat Oana Lis, pentru Click!

Din cauza pandemiei, dar şi a faptului că trebuie să stea numai în casă să-l îngrijească pe Viorel, Oana şi-a închis şi cabinetul psihologic. Acum soţia lui Lis vinde cursuri de dezvoltare personală online.
Pe pagina oanalis.ro, oamenii se pot înscrie la prelegerile ei, unde femeia de 42 de ani le oferă sfaturi avizate celor care se confruntă cu tot felul de probleme psihologice. În pandemie, Oana a dat chiar şi consultaţii online gratuite, însă până la urmă a decis ca un astfel de curs să fie achiziţionat contra sumei de 97 de lei.

Am închis şi cabinetul psihologic! Mă gândesc până la urmă să fac unul acasă. Deocamdată, pe pandemie, ofer consultaţii doar online, ne-a mai spus Oana Lis.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.