Actualitate

Spaland abuzurile lui Catu, Iohannis insista si el si vrea vaccinare obligatorie pentru cadrele medicale şi alte categorii din domenii esenţiale.

Spaland abuzuurile lui Catu, care la acest moment are deschis pe numele sau un dosar al DNA-ului tocmai pentru cheltuielile abuzive privind aceste vaccinuri. Vaccinuri ce zac expirate si/ sau care mai au foarte putin si expira.

Cantitatea lor nu este si nu o poate justifica premierul in nici un fel si nici de ce a cheltuit atati bani de la buget pentru achizitionarea lor. In atare conditii, Iohannis vrea vaccinare obligatorie pentru cadrele medicale şi alte categorii din domenii esenţiale, tocmai pentru a da un sens si a-l spala de pacate pe Catu privind abuzuriile sale de care acum se ocupa DNA-ul…

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, într-o discuţie cu jurnaliştii care îl însoţesc la New York la Adunarea Generală a ONU, că vaccinarea anti-COVID va trebui să devină obligatorie pentru anumite categorii din domenii esenţiale, în condiţiile în care pandemia evoluează şi numărul de infectări creşte, dând ca exemplu personalul medical.

Nu este normal ca unii medici să dea mesaje anti-vaccin, a adăugat Iohannis, potrivit Agerpres.

În ceea ce priveşte restricţiile impuse de pandemia de COVID-19, şeful statului a arătat că acestea vor fi diferenţiate între persoanele vaccinate şi cele nevaccinate. În acest context, preşedintele Iohannis a menţionat că certificatul de vaccinare este soluţia pentru mai puţine restricţii.

Iohannis imparte Romania in doua: Vaccinati si Nevaccinati.

Facand fractie intre vaccinati si nevaccinati, Iohannis ne arata daca mai era nevoie ca in Romania drepturile omului nu mai exista si nu mai exista din momentul in care acesta a devenit presedintele Romaniei. Lucrurile in acest sens devin pe zi ce trece din ce in ce mai limpezi.

Ca presedinte de tara nu ai voi sa faci diferente intre o categorie sociala, ca e ea de natura medicala, orientare sexuala, religie sau altele. Iohannis deomnstreaza ca a invrajbi oamenii intre ei si a le calca in picioare drepturile pentru el este doar un joc murdar, joc cu care se ocupa de cand a ocupat fotoliul de la Cotroceni.

A demonstrat tot ce era de demonstrat.

Singura solutie pentru salvarea Romaniei, ar fi cu siguranta suspendarea acestui individ.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.