Social Media

Spectacol de culori și gingășie – Expoziție de fluturi la Cluj-Napoca

Foto: Radio Cluj preluat de transparentnews.ro

La ieșirea din Cluj-Napoca către Oradea, în centrul comercial Vivo! Cluj-Napoca, va fi inaugurată, începând de vineri, 30 august 2019, o expoziție mai puțin obișnuită. Aceasta prezintă vizitatorilor o gamă deosebită de specii de fluturi, care nu se întâlnesc pe teritoriul țării noastre. Efemeră ca și subiectul său, expoziția va putea fi vizitată până duminică, 1 septembrie, relevă Transparent News.

În cadrul ei vor putea fi văzute aproximativ de 150 de exemplare de fluturi, aparținând a 14 specii, cu habitat pe continente străine: Asia şi America de Sud. Pentru copii și adulți, și mai interesant va fi că veți putea urmări procesul de creștere și dezvoltare a speciilor exotice, în microhabitatul expozițional, începând din starea de nimfă și ajungând la cea matură, de fluture.

Nu mergeți prea de dimineață, căci expoziţia va putea fi vizitată între orele 12:00 – 20:00, în zona Curții cu Mâncare.

Ileana Kiss


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.