Social Media

Speriat de procurori, Vanghelie anunță că o ia de nevastă pe Oana Mizil: O iubesc mai mult ca orice…

Ne aflam la mare. Ne place Mamaia. Am închiriat ceva și vom sta pe aici o luna de zile. Sunt cu Oană, cu fiica noastră, cu șoferul. Vă rog să nu spuneți că este paznic, bodyguard. Este șoferul nostru,  pentru că din păcate eu nu am permis de conducere.

Nu am avut timp să învăț. Referitor la ce s-a scris, da, a avut loc un episod tensionant intre noi, pe seama plecării la mare. Daca nu am avea probleme, asta chiar ar fi o problema. M-am certat și eu cu iubita mea. Sunt certuri normale, numai că Oană nu s-a simțit bine în ultima perioada și a făcut tensiune în ziua respectiva, de-aia a avut nevoie de ajutor specializat. Recunosc, este posibil să fiu mai iritat din cauza problemelor mele cu condamnările.

Prin ce am trecut în ultimul timp m-a schimbat. Soacra sta cu noi, și încearcă să mai tempereze situația când nu sunt eu acasă. Eu nu ascult de nimeni, nici de soacra. Însă vreau să vă spun în același timp că sunt un bărbat mai complicat, dar o iubesc pe Oană mai mult ca orice.

Familia e pe primul loc la mine. Au fost o serie de probleme la noi pe care vreau să le rezolv și apoi mă gândesc la căsătorie. Eu cu Oană nu suntem cununați încă”, a declarat Vanghelie pentru Click.

Oană Mizil a susținut, acum o săptămână, la Antena 3 că procurorii DNA sunt de vina că ea a fost lovita de Marian Vanghelie, fost primar PSD al Sectorului 5. Mizil a cerut inițial ordin de restricție împotrivă lui Vanghelie după care s-a răzgândit.

Nu, nu m-a lovit. A fost o mare exagerare din partea presei. De doua zile stau și mă uit și mă minunez. Pe fondul de stres al soțului și pe fondul meu de stres, pentru că de 5 ani suntem practic hartuiți de DNA și nu numai, pur și simplu am ajuns la un moment de oboseala, de saturație, de nervozitate. În orice familie exista momente de tensiune, momente frumoase, momente grele și ușoare, iar vineri seara am avut o mica altercație cu soțul meu.

Eu voiam să plec la mare mai devreme, el nu putea să plece din cauza proceselor și pur și simplu ne-am supărat și ne-am certat. În ziua în care soțul meu a ajuns condamnat pe nedrept și a primit aceasta condamnare de 11 ani și 8 luni, o condamnare incredibil de mare, din ziua aceea eu am probleme cu cortizolul și am tensiune fluctuanta.

Vineri seara, pe fondul de oboseala și stres maxim și de supărare, practic m-am supărat că nu m-a lașat să plec la mare în ziua în care eu am vrut, tensiunea mi-a crescut foarte rău, am avut 18 cu 16 și așa am chemat salvarea, pentru că Marian s-a speriat foarte tare, mama mea s-a speriat, eu m-am speriat…”, a declarat Oană Mizil la Antena 3.

Mizil a mai spus că a cerut ordin de restricție doar să-l „sperie” pe Vanghelie.

Nu, nu. Deci nu am fost lovita cu putere, așa cum se spune. Pur și simplu, soțul meu m-a apucat de brațul stâng și m-a îmbrâncit. Nu m-a lovit cu altceva, nu m-a bătut. Se și scrie în documentele de ieșire din spital că am avut atac de panica și tensiune foarte mare. Acum 5 ani de zile, soțul meu era în arest la domiciliu și într-o dimineața DNA-ul a venit să îl ridice fară mandat, fară nimic.

Seara, am fost dusa de urgenta tot la Spitalul Elias. Trei săptămâni am stat cu branulă în brat și peste tot și mi se punea cortizol pentru că altfel nu puteam să fac fata acelei boli. Deci tot pe baza de stres. La fel și acum. (…) Am vrut puțin să îl sperii pe soțul meu prin acest ordin de restricție”, a mai declarat Oană Mizil.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.