Sanatate

Spitalul ”Marius Nasta” e plin. Încă un spital care nu mai are loc pentru infectații cu coronavirus

Spitalul bucureștean „Marius Nasta” este plin și nu mai face internări. Încă o unitate sanitară din Capitală a rămas fără locuri pentru pacienții infectați cu noul coronavirus.

Managerul spitalului, Beatrice Mahler, a declarat la Digi24 că nu mai sunt locuri pentru pacienți confirmați cu coronavirus.

„De azi nu mai avem niciun loc pentru pacienții Covid confirmați.

Mai sunt două locuri la suspecți și câteva locuri pentru alte infecții, este un compartiment special, unde riscurile sunt duble, sunt pacienți care au și infecție cu Covid și cu tuberculoză asociată, este o formă dublă de infecție și contagiune.

Suntem într-o situație pe care nu am mai parcurs-o de când s-a deschis pavilionul Covid. Nu ne așteptam să se întâmple în perioada de relaxare. Suntem în imposibilitatea de a mai răspunde posibilitatea de internare pentru Covid.”, a avertizat Beatrice Mahler la DIGI24.

Alte spitale din București și Brașov, care păreau a se goli, au devenit neîncăpătoare, iar medicii trag semnale disperate de alarmă. Relaxările succesive, cerute de politicienii opoziției și acceptate cu ușurință de politicienii puterii, din același motiv al voturilor, pun în pericol multă lume, nu doar pe cei cu boli cronice, fiindcă între ultimii decedați se află și oameni mai tineri.

D. Dumitru, AMPress

Powered by WPeMatico



LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...









Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.