Actualitate

Start campaniei electorale pentru alegerile locale

a inceput campania

Campania electorală pentru alegerile locale a început, oficial, vineri şi se va încheia pe 26 septembrie, la orele 7.00, urmând ca pe 27 septembrie, candidaţii pentru funcțiile de primar, preşedinte al CJ, consilii locale şi judeţene să primească girul cetățenilor.Desfășurată într-un singur tur, campania avantajează primarii care-s pe funcții.

Anul acesta, campania electorală se va desfăşura după anumite reguli de protecţie sanitară, în contextul pandemiei de coronavirus.

Candidaţii, partidele politice, alianţele politice, alianţele electorale sau organizaţii ale cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale care participă la alegeri, precum şi cetăţenii au dreptul să îşi exprime opiniile în mod liber şi fără nicio discriminare, prin mitinguri, adunări, utilizarea televiziunii, radioului, presei şi a celorlalte mijloace de informare în masă. Mijloacele folosite în campanie nu pot contraveni legii.Ele trebuie să fie la vedere.

Campania electorală, care începe astăzi, a început de fapt cu multă vreme în urmă, localitățile fiind pline de bannere și mesaje care cheamă alegătorii să-i voteze pe cei din poză.
D.Dumitru, AMPress

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.