vineri 21 septembrie 2018 12:50 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Statele Unite NU se opun raidurilor aeriene rusești în Siria dacă acestea chiar vizează STATUL ISLAMIC ! VIDEO
Adpres Market
mikoyan-gurevich-mig-35-maks2007-pichugin-465x390

Statele Unite NU se opun raidurilor aeriene rusești în Siria dacă acestea chiar vizează STATUL ISLAMIC ! VIDEO

AdpresFM - Radio Online Stations  

Statele Unite nu se vor opune raidurilor aeriene rusești în Siria dacă acestea chiar vizează gruparea Statul Islamic (SI) și ramurile al-Qaida, a declarat secretarul american de stat John Kerry, după ce un alt responsabil de la Washington a acuzat Rusia că primele sale lovituri aeriene au avut ca țintă opoziția moderată siriană, nu jihadiștii, afirmații contrazise la Moscova și Damasc, în timp ce Casa Albă a admis că deocamdată este prea devreme să se pronunțe asupra obiectivelor lovite de aviația rusă în Siria. Șefuldiplomației americane a atras atenția că operațiunile aviației militare ruse nu le vor influența pe cele ale coaliției antijihadiste conduse de SUA, transmite AFP.

mikoyan-gurevich-mig-35-maks2007-pichugin-465x390

 

“Am spus clar că vom avea îngrijorări serioase dacă Rusia va lovi zonele unde nu se desfășoară operațiuni ale SI și ale grupărilor afiliate al-Qaida”, a subliniat șeful diplomației americane la o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU, prezidată de omologul său rus Serghei Lavrov, reuniune desfășurată la câteva ore după ce președintele Vladimir Putin a anunțat că forțele aeriene rusești au început raidurile asupra pozițiilor grupării jihadiste SI în Siria, transmite Agerpres.

“Dacă ultimele acțiuni ale Rusiei și cele aflate în desfășurare reflectă un angajament autentic în direcția înfrângerii organizației SI, atunci suntem dispuși să primim favorabil aceste eforturi” a maispus Kerry.

Cu toate acestea, el a apreciat că jihadiștii din SI nu vor putea fi învinși în Siria atât timp cât președintele Bashar al-Assad rămâne la putere: “Nu trebuie să amestecăm lucrurile și nu vom amesteca lupta împotriva SI cu sprijinul pentru al-Assad”.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com