Actualitate

Ştefan Mandachi, eroul din linia întâi de la Suceava, strânge donaţii şi cazează gratuit medicii în hotelul său

Suceava, epicentrul pandemiei de coronavirus din România, are un erou în linia întâi. Ştefan Mandachi, antreprenorul român devenit cunoscut în toată ţara prin metrul de autostradă construit anul trecut la Suceava, a devenit eroul sucevenilor. Face mai mult decât toate autorităţile locale şi judeţene la un loc.

În timp ce autorităţile locale, judeţene şi naţionale încă bâjbie şi acţionează greu şi ineficient, drept dovadă dezastrul de la Suceava, un tânăr antreprenor dovedeşte altruism şi sare în ajutorul medicilor suceveni.

La doar trei zile de la decretarea stării de urgenţă în România, când mulţi se plimbau nestingheriţi pe stărzi, fără stres, Ştefan Mandachi, conştient de pericolul iminent de la Suceava, şi-a pus la dispoziţie hotelul pentru a caza în mod gratuit, personalul medical.

A fost doar începutul unei ample campanii de întrajutorare a celor care se află acum în prima linie a luptei cu nemilorsul virus.

Două zile mai târziu a început să ducă gratuit mâncare la spital, DSP, SMURD, Pompieri, Jandarmi, Poliţie, ca semn de apreciere pentru faptul că angajaţii acestor instituţii se află angrenaţi în lupta cu pandemia de coronavirus.

Şi nu s-a oprit aici. După numeroase apeluri făcute în mediul online, către alţi români să se implice voluntar în distribuirea alimentelor către medici, şi apelul către alţi antreprenori să doneze, Ştefan Mandachi şi-a scos la vânzare primul metru de autostradă.

Alături de Curcea Roşie Suceava, Ştefan Mandahci a pornit campania de strângere de donaţii “1 cm de autostradă“, cu ambiţia de a reuşi să adune 3 milioane de euro.

După doar patru zile de campanie online, în conturile Crucii Roşii au intrat peste 463,000 de euro.

Un succes colosal care l-a uimit până şi pe eroul sucevean, Ştefan Mandachi.

Banii vor fi utilizaţi pentru achiziţia de ventilatoare pulmonare pentru secțiile de terapie intensivă, echipamente vitale pentru secțiile de terapie intensivă cât şi consumabile și echipamente de protecție necesare pentru lupta împotriva COVID-19.

Dacă vrei să devii proprietarul unui centimetru de autostrată şi totodată să ajuţi cu o mică donaţie pentru achiziţia de echipamente medicale, intră pe site-ul oficial https://www.1cm.ro/ şi ajută.

Cu un astfel de antreprenor erou în fecare judeţ al ţării, cu siguranţă România ar trece mai uşor prin această pandemie şi cu siguranţă am avea mai mulţi metri de autostradă.

Cronologie acţiuni umanitare Ştefan Mandachi:

19 martie 2020 – Ştefan Mandahci pune gratuit la dispoziţia cadrelor medicale de la Spitalul Judeţean Suceava, Hotelul Mandahci

19 martie 2020 – Ştefan Mandahci anunţă că pune gratuit la dispoziţia antreprenorilor, toate saloanele de evenimente corporate (sau săli de nunți) de la Magnificus Plaza de 1500 MP tuturor antreprenorilor care vor să confecționeze măști de protecție sau cusături/textile pe care să le livreze gratuit spitalelor.

21 martie 2020 –  Ştefan Mandachi anunţă că livrează gratuit mâncare către DSP, SMURD, SPITAL, POLIŢIE, JANDARMERIE.

26 martie 2020 –  Ştefan Mandachi împreună cu Crucea Roşie Suceava demarează campania de strângere de donaţii pentru Spital şi medici “1 cm de autostrată”.

30 martie 2020 – După patru zile de campanie, se strânge în conturile Crucea Roşie Suceava, suma de 463,683 euro.

The post Ştefan Mandachi, eroul din linia întâi de la Suceava, strânge donaţii şi cazează gratuit medicii în hotelul său appeared first on exclusivNEWS.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.