miercuri 19 septembrie 2018 7:31 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / STIRE EXPLOZIVA de la RARES BOGDAN: DRAGNEA a ORDONAT INCHIDEREA postului REALITATEA TV
Adpres Market

STIRE EXPLOZIVA de la RARES BOGDAN: DRAGNEA a ORDONAT INCHIDEREA postului REALITATEA TV

AdpresFM - Radio Online Stations  

Jurnalistul Rareș Bogdan lansează o informație bombă și arată că cei de la ANAF au refuzat planul de recuperare a datoriilor propuse de către Realitatea TV. Jurnalistul susține că această mișcare înseamnă că ANAF, de fapt, nu-și dorește să recupereze datoriile și acționează la ordinul lui Dragnea, care a cerut închiderea Realitatea TV .
”S-au demascat singuri!

Sursele mele din ANAF, oameni care iubesc România și sunt rușinați de cei care îi conduc, au avut dreptate! Astăzi, la Adunarea Generală a Creditorilor Realitatea Media, care a avut loc la ora 13.00 la Brașov, ANAF, adică Statul Român, nu a fost de acord cu planul de plată a datoriilor, propus de către Realitatea TV.

Practic – incredibil, dar adevărat! – ANAF a votat împotriva recuperării integrale a creanței Realitatea. Atenție, plan propus cu garanții colaterale și o perioadă de execuție de 3 ani! Practic, Liviu Dragnea și acoliții săi, care nu-i ies din cuvânt, Orlando și Mișa, nu vor recuperarea banilor pentru statul român în proporție de 100%, REPET, CU GARANȚII COLATERALE, ci doresc închiderea Realitatea TV, pentru a nu mai deranja Ayatollahul și politicile sale de aruncare a României în zona eurasiatică. NU vor banii! Vor sa ne inchida gura!

Îi informez pe toți cei care au pus la cale planul și urmăresc, împreună cu avocați care vor răspunde penal în curând pentru alte fapte decât cele pentru care au devenit cunoscuți opiniei publice, făcând pe luptătorii pentru cei mulți, că viața nu se încheie nici acum, nici aici, iar Realitatea TV nici nu moare, nici nu se predă. Rămânem pe baricadele democrației! Chiar dacă, de această dată, Liviu Dragnea a încercat să se folosească nu doar de statul roman și instituțiile sale, pe care le consideră brelocul său, ci și de foști acționari ai Realitatea sau administratori temporari ai acesteia, vă spun ceva: e inutil!

Realitatea TV este o voce puternică și exprimă libertatea absolută de exprimare, iar jurnaliștii săi nu se vor lăsa intimidați de tertipurile prin care Liviu Dragnea și ai săi au pus cu botul pe labe România Liberă și Hotnews și au câștigat parțial B1. Realitatea TV rămâne în picioare și va câștiga, la fel ca în 2014, bătălia finală.

Îi informez pe toți că mâine, de la ora 21.00 sunt On air încărcat de energie și cu ….garanții că România nu o ia pe drumul Turciei sau Ungariei! Ca presa va ramane libera si independenta.

Pe românește: vă transmit tuturor celor care încă apreciați că Realitatea TV și jurnaliștii săi pot fi îngenuncheați că mult mai repede vă va lua naiba pe voi. Mult mai repede decât vă închipuiți!”, arată Rareș Bogdan, pe pagina personală de Facebook.

Sursa:stiripesurse.ro

Articolul STIRE EXPLOZIVA de la RARES BOGDAN: DRAGNEA a ORDONAT INCHIDEREA postului REALITATEA TV apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com