miercuri 21 noiembrie 2018 3:46 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / STIREA MOMENTULUI. Cine este organizatorul mitingului DIASPOREI din 10 august. S-a aflat ADEVARUL!
Adpres Market

STIREA MOMENTULUI. Cine este organizatorul mitingului DIASPOREI din 10 august. S-a aflat ADEVARUL!

AdpresFM - Radio Online Stations  

Emanuel Cioacă, organizatorul mitingului românilor din diaspora anunțat pentru 10 august, a fost membru PSD, iar ulterior s-a „încuscrit” cu partidul lui Bogdan Diaconu, PRU, arată deputata PSD Beatrice Tudor.

„Liderul organizației care a cerut autorizarea mitingului se numește Emanuel Cioacă și nu este deloc străin de politică (a fost membru PSD în conducerea filialei Diaspora, apoi a înființat un așa-numit Partid al Românilor de Pretutindeni, pentru ca apoi să fuzioneze cu Partidul România Unită)”, a scris deputata PSD pe pagina sa de Facebook.

Deputata, care acuză existența unui „aparat de propagandă anti-PSD” în legătură cu acest miting, ridică totodată semne de întrebare și cu privire la Federația care a depus cerere de autorizare la Primăria Capitalei pentru manifestație, federație condusă de Cioacă, potrivit www.cotidianul.ro

„Organizația care a depus cererea de autorizare a mitingului se numește Federaţia Românilor de Pretutindeni, a fost înființată acum 3 luni și a fost ”lansată oficial” luna trecută, la Bruxelles, în prezența a 40 de persoane. Imediat după înființare, această organizație a cerut autorizație pentru un miting de 1 milion de oameni, în condițiile în care în Piața Victoriei nu pot încăpea atâția oameni. De altfel, așa cum a explicat și Gabriela Firea, acesta a și fost singurul motiv pentru care funcționarii din Primărie au dat răspuns negativ.”, afirmă parlamentara.

Emanuel Cioacă este din Teleorman, are 40 de ani şi locuieşte în Londra, unde e CEO la o companie de IT pe care a înfiinţat-o şi director de Marketing la UK School Business and Computing, un colegiu britanic creat de el şi de alte două persoane din Republica Moldova.

Articolul STIREA MOMENTULUI. Cine este organizatorul mitingului DIASPOREI din 10 august. S-a aflat ADEVARUL! apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com