Actualitate

“Știrea zilei” în 333 de cuvinte – “Moartea” lui Iohannis, “renașterea” lui Cioloș!

Este de prisos să mai punctez și eu aici de ce se dorește “moartea politică” a președintelui Klaus Iohannis.

Toți cei care îl contestă pe Klaus Iohannis – fie că vorbim de pesediști, aldiști, peneliști, useriști, pontiști, cioloșiști sau iohanniști – au un mare ghimpe politic: Iohannis NU a fost ALTFEL.

Klaus Iohannis, președintele României între 2014 – 2019! Aici, alături de soția sa Carmen – sau cum s-a ratat ideea de “prima-doamnă” în România!

De fapt, Iohannis NU a fost nicicum. Klaus a fost un chiriaș modest al Palatului Cotroceni, un lider politic fără vlagă, un om care și-a pus interesul său mai presus de interesul țării pe care a condus-o patru ani până în prezent.

Precum Emil Constanitinescu, președintele promovat de PNȚ-CD și “ucis” de Securitatea lui Iliescu & Măgureanu, și Klaus Iohannis va rămâne în istoria României drept un președinte “ucis”! Dar nu de “securiștii” lui Băsescu, ci de lipsa sa de caracter, de viziune și de respect față de cei care l-au votat.

Dacă Iohannis va mai candida la un nou mandat, atunci vom avea un alt președinte incapabil să-și pătreze mandatul. Iohannis va intra în mulțimea loser-ilor, alături de Iliescu și Constantinescu!

Din punct de vedere politic, Klaus Iohannis a murit. Zvâcnirea sa din ianuarie 2018 – în cazul OUG 13 – este prea puțin și, dacă vrem să fim corecți, nu îi aparține. A fost o manevră inteligent pusă la cale de SRI, care, prin oamenii intercalați în Guvernul Grindeanu, a plantat în OUG termenul salvator de 10 zile!

Sondaj IMAS – Otrăvit?

Președintele Iohannis e mort politic! De aceea, cu 330 de zile înainte de alegeri, OPOZIȚIA are nevoie de un nou lider. Dar, mai întâi de toate, OPOZIȚIA trebuie să se unească pentru a putea depăși penala alianță PSD+ALDE!

Primul care trebuie să facă pasul spre “Marea Unire” este liderul OPOZIȚIEI – Dacian Cioloș. Așa, vom vedea dacă Dacian Cioloș ȘTIE să fie LIDER și să NEGOCIEZE funcții înalte în stat!

Vom vedea dacă “tehnocratul” Cioloș știe să fie și om politic, dar mai ales, vom vedea dacă America lui Trump s-a înțeles cu Germania lui Merkel: după 5 ani de domnie pro nemțească, să avem 5 ani de domnie pro americană!


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.