Anchete

Stop cardio-respirator. Cluj: O Studentă originara din Bistrita, de 20 de ani a fost găsită moartă într-un apartament, la Cluj.

Tânăra de 20 de ani a absolvit Colegiul Naţional Andrei Mureşanu din Bistriţa. Sursele Bistriţeanul.ro susţin că Rebeca a fost găsită în casă, în stop cardio-respirator. Tragedia s-a întâmplat în apartamentul din Cluj în care tânăra stătea în chirie.

Tragicul anunţ a fost făcut de colegii tinerei de la Facultatea de Psihologie din Cluj, Departamentul de Psihopedagogie Specială: Un suflet din familia Psihoped s-a ridicat la Cer! Iţi mulţumim, Rebeca că am împărtăşit vise comune şi suntem convinşi că vei trai în continuare în fiecare suflet care te-a cunoscut cu adevărat! Dumnezeu să te odihnească în pace!

Tânăra era originară din Bistriţa şi studia la Facultatea de Psihologie din Cluj, Departamentul de Psihopedagogie Specială. Suntem convinşi că vei trai în continuare în fiecare suflet care te-a cunoscut cu adevărat, au transmis colegii studentei. Tânăra suferea şi de diabet, arată publicaţia citată.

O inimă bună a încetat să mai bată, atâtea planuri măreţe, mereu binedispusă, mereu lăsând o amprentă bună, însă astăzi ai lăsat o amprentă asupra tuturor, o durere nemărginită… Drum lin spre cer suflet frumos…!, a transmis unul dintre prietenii Rebecăi.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.