Anchete

Cine sunt victimele accidentului din Suceava. Tinerii testau mașina Maserati a unui clujean

Trei tineri și-au pierdut viața noaptea trecută într-o comună din Suceava după ce automobilul în care se aflau și care circula cu 180 km/h s-a răsturnat. Două dintre victime erau din Bistrița, iar cea de-a treia era un clujean, acesta fiind proprietarul automobilului Maserati.

Potrivit publicației Bistrițeanul, pasagerii mașinii, Bogdan Bodea (30 de ani) și Alex Peternel (24 de ani) erau din Bistrița, fiind buni prieteni. Șoferul mașinii erau un cunoscut de-al lor din Cluj, în  vârstă de 32 de ani și tată al unui copil de doi ani.

Plimbare cu mașina după o petrecere în pasul Tihuța

Alex Peternel era tot din Cluj la origine, însă se mutase la Bistrița. Bogdan Bodea era divorțat și se întorsese de puțină vreme din străinătate, unde lucrase ca agent de securitate. Cei trei făceau parte dintr-un grup mai mare de prieteni care au mers la o petrecere în pasul Tihuța. Clujeanul i-a invitat pe Bodea și Peternel să-l însoțească într-o plimbare cu mașina. Ceilalți participanți la petrecere le-ar fi cerut să nu plece, dar cei trei nu i-au ascultat.

La cinci minute după ce au plecat de la cabana din Tihuța, un prieten a plecat cu o altă mașină în căutarea lor, dar i-a găsit prea târziu, după ce accidentul avusese loc, în comuna suceveană Poiana Stampei.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.