Dezvaluiri

Strigator la cer: Interlopul Sile Camataru a castigat licitatia pentu teste Covid in scolile din România. Elevii vor fi testati Covid cu teste furnizate de Sile Camataru

Licitația pentru achiziționarea de teste anti-covid, care urmează să fie distribuite în școlile din România, a fost câștigată de trei firme, potrivit România TV. Două firme din România și una din Olanda vor asigura teste de salivă pentru elevii români.

Elevii din România vor fi testați împotriva covid-19 cu teste furnizate de Sile Cămătaru
Trei societăți comerciale sunt fericitele câștigătoare ale primei etape din contractul de peste, atenție, 200 de milioane de euro, în urma căruia vor fi livrate teste de salivă în școlile din România.

În spatele firmelor românești se află persoane bine cunoscute în România, cum ar fi frații cămătari Sile și Nuțu, iar în cealaltă societate comercială unul dintre acționari este celebrul designer Cătălin Botezatu, acuzat de multe ori că ar avea legături cu mafia italiană.

Eva Healthcare SRL este una dintre firmele care a câștigat licitația pentru primul lot al testelor de salivă distribuite în școlile din România. În spatele acestei firme se ascunde clanul lui Sile Cămătaru, unul dintre cele mai de temut clanuri de interlopi din țară.

Deputatul Emanuel Ungureanu de la USR a reacționat pe pagina personală de facebook: ,Se face beznă în România. Marele JAF a început!LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.