Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Mama lui Mihai, șoferul de TIR ucis în Franța, este copleșită de durere.

Mama șoferului de TIR ucis în Franța este răvășită de durere. Femeia face un apel către șeful statului pentru ca trupul fiului său să fie adus în țară. Familia bărbatului se confruntă acum cu probleme financiare. Mama lui Mihai Spătaru, șoferul ucis, trece prin cumpăna vieții. Fiul ei a fost omorât în noaptea de 16 spre 17 mai, într-o parcare de pe autostrada N28 din Franța, în apropiere de Calais.

Crima a avut loc sub ochii soției. Trupul șoferului nu poate fi adus acasă până la finalul anchetei de crimă demarată de autoritățile din Hexagon. Femeia cere acum ajutorul statului și își strigă disperarea: „Nora mea a spus că era târziu în noapte și că el a vrut să coboare din mașină să își facă nevoile. Mihăiță s-a întors spre mașină. Ea l-a văzut că era sânge la pieptul lui. L-a ridicat în mașină, i-a pus un prosop, curgea sânge.

A început să țipe, nu a ieșit nimeni. Țipa de groază, nu știa încotro să o ia. O singură persoană am înțeles că a ajutat-o, care a sunat la salvare. Salvarea a venit târziu, nu a venit imediat. Ea totuși nu îi venea să creadă că e mort. Vomita sânge pe geam, ce îmi spunea ea astăzi”.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.