Sanatate

Studiu: Risc dublu de infarct după vaccinările Moderna și Pfizer. Risc SCA: Creste de la 11 la 25%. Acum sunt dovezile care trebuie sa opreasca acest experiment.

Un studiu publicat în renumita revistă de cardiologi „Circulation” arată că riscul de infarct pentru cei vaccinați cu vârsta cuprinsă între 28 și 97 de ani s-a dublat după administrarea vaccinurilor COVID 19 de la Moderna și Pfizer.

Revista renumită American Heart Association „Circulation” tocmai a publicat un studiu (rezumat) privind efectele secundare ale vaccinării MRNA Covid asupra inimii. În acest scop, a fost utilizat un test cu testul PLUS Cardiac (GD Biosciences, Inc, Irvine, CA) care creează un scor pentru prezicerea riscului de apariție a unui nou sindrom coronarian acut (SCA).

Revista este o publicație respectată, articolele un sondaj a clasat-o drept cea mai importantă revistă din lume în categoria inimii și sistemului cardiovascular. Grup de test de aproape 600 de pacienți la care rezultatul arată (riscul de a avea un atac de cord) acesta fusese deja măsurat la fiecare trei până la șase luni, timp de opt ani. După administrarea vaccinurilor ARNm COVID 19 de la Moderna și Pfizer, la majoritatea pacienților s-au observat modificări dramatice a rezultatului PULS.

Risc SCA: crește de la 11 la 25%

Per total, testele au arătat că, după vaccinări, riscul de infarct miocardic (ACS) pe 5 ani a crescut de la 11% la 25%, adică s-a dublat. Concluzia studiului:

„Concluzionam că vaccinul ARNm crește în mod dramatic inflamația endoteliului și infiltrarea celulelor T a mușchiului inimii și ar putea fi responsabil pentru creșterea observată a trombozei, cardiomiopatiei și a altor evenimente vasculare după vaccinare.”

Dr. Vernon Coleman (Marea Britanie) a fost șocat de raport. El a descris studiul drept o dovadă că injecția de Covid a fost „un act criminal”. Darren Smith, editorul premiatului The Light Paper, i-a trimis articolul prezentat mai sus din jurnalul medical Circulation, care demonstrează „că experimentul cu vaccinurile Covid-19 trebuie oprit astăzi”.

Doctori și asistente în instanță în curând?

Medicul crede „că orice medic sau asistent medical care va mai face unul dintre vaccinurile ARNm Covid după ziua de azi își va pierde licența în timp util și va fi arestat. Acesta este „clapa de moarte pentru vaccinarea ARNm Covid-19” în SUA

Am știut întotdeauna că este o crimă să experimentezi pe oameni fără acordul și înțelegerea lor deplină – după ce au fost informați despre toate riscurile și posibilele efecte secundare.

Acum sunt dovezile care trebuie să oprească acest experiment. (Vernon Coleman)

Se știe: „Că vaccinarea ARNm nu împiedică oamenii să fie infectați cu Covid. Și se știe, de asemenea, că nu împiedică răspândirea virusului. Nu cred că cineva va contesta aceste fapte.

Cu toate acestea, au existat un număr mare de decese și efecte secundare grave la persoanele care au fost vaccinate.

În studiul citat în „Circulation”, au fost examinați un total de 566 de pacienți cu vârste cuprinse între 28 și 97 de ani. Au fost împărțiți în mod egal între bărbați și femei. La momentul scrierii, „spune autorul,” aceste modificări continuă timp de cel puțin 2,5 luni după a doua doză de vaccin”.

Unde sunt jurnalistii?

Acum trebuie oprită administrarea acestor vaccinări. Imediat până se efectuează alte teste pe termen lung. Dacă ar mai exista jurnalişti în mass-media de masă, acest mesaj ar fi subiectul principal al tuturor programelor de televiziune şi radio şi ar fi pe primele pagini ale tuturor ziarelor ”- a spus cunoscutul medic. Sursa: American Heart AssociationLIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.