duminică 19 august 2018 3:36 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Video / SUPERHOMBRE intră în post-producție
Adpres Market

SUPERHOMBRE intră în post-producție

AdpresFM - Radio Online Stations  
În calitate de co-producători, suntem bucuroși să anunțăm că filmările la documentarul SUPERHOMBRE se apropie de final. Proiectul independent intră așadar în etapa de post-producție, fiind prevăzut a se finaliza în toamna acestui an.  
 
Legat de această fază a producției, o noutate importantă este intrarea în echipa filmului a monteorului Gabi Basalici. Absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografică “I. L. Caragiale” (secția multimedia, 2009), Gabi a montat filme de ficțiune și documentare selectate la festivaluri locale și internaționale. Între cele mai importante titluri se numără București, unde ești (regie: Vlad Petri, 2013) și Rețeaua co-editat împreună cu Ioachim Stroe (regie: Claudiu Mitcu, 2015). În 2015 a înființat împreună cu Dragoș Apetri propriul studio de post-producție: Playtime Post.

Documentarul SUPERHOMBRE urmărește îndeaproape aventurile alpinistului timișorean Horia Colibășanu în Himalaya și viața lui între expediții, începând din noiembrie 2015. În 2016, cu ocazia expediției reușite pe vârful Manaslu (8163 m.), a fost însoțit de Mircea Gherase, cameraman și director de imagine al filmului. În 2017, Colibășanu devenea primul român care urca pe Everest (8848 m.) fără oxigen suplimentar.

La sfârșitul lunii martie 2018, o parte din echipa de filmare îl va urmări pe alpinist de la plecarea din Timișoara până la sosirea în tabăra de bază din Nepal, situată la 5364 de metri. Se va documenta astfel etapa de pregătire a expediției în Kathmandu, precum și călătoria pe potecile înalte până la poalele muntelui.

Horia Colibășanu se află în fața celei mai ambițioase și curajoase ascensiuni în Himalaya. În caz de reușită, va scrie un capitol important în istoria alpinismului. În premieră, încearcă traversarea extrem de dificilă pe doi dintre cei mai înalți munți ai planetei (detalii, în curând pe www.horiacolibasanu.com).

Documentarul independent SUPERHOMBRE este realizat de Mircea Gherase și Lucian Mircu, inițiat și dezvoltat la Timișoara, filmat în 4K din munții Banatului până în Himalaya, la 8848 m. 

Calde mulțumiri partenerilor și susținătorilor noștri, fără de care această călătorie ar fi fost mult, mult mai scurtă.
 
Parteneri media: RockFm.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com