Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Surorile Gabor, viață de lux în SUA și Dubai, dar au cerut ajutor de la stat pentru înmormântarea tatălui lor

Monica și Ramona Gabor au cerut ajutor din partea statului pentru a-și conduce, anul trecut, tatăl, pe ultimul drum. Asta în condițiile în care ambele duc o viață de lux în SUA și Dubai. 

Surorile Gabor, viață de lux în SUA și Dubai, dar au cerut ajutor de la stat pentru înmormântarea tatălui lor

Monica, Ramona și Alina Flueraru, sora cea mai mare a surorilor Gabor, au făcut anul trecut o cerere pentru a primi un ajutor financiar de 5.429 lei din partea Casei Județene de Pensii Bacău, pentru înmormântarea tatălui lor. Banii au fost asigurați din Bugetul de Asigurări Sociale de Stat, iar suma a fost virată în contul surorii Monicăi Gabor pe data de 6 iulie 2020, scrie wowbiz.ro.

Este bizar cum s-a întâmplat acest lucru, în condițiile în care Monica și Ramona Gabor duc o viață de lux în SUA și în Dubai. Reamintim că Monica trăiește alături de milionarul Mr. Pink, în America, iar Ramona se află în Dubai de ani buni, acolo având și o afacere cu parfumuri.

”Am lansat o linie de 5 parfumuri și un discovery collection – un kit cu cele 5 parfumuri în miniatură pentru ca doritorii să le poată testa pe toate, pentru a se decide pe care îl preferă. Două dintre ele sunt mai feminine, unul e foarte dulce și altul mai pudrat. Iar celelalte trei sunt mai masculine, dintre care unul mai oriental. Prețul unui parfum este de 150 de euro”, spune Ramona Gabor. Ramona a devenit și expert în diamante, după ce, tot potrivit spuselor sale, a investit 7.500 de euro în cursuri de gemologie.

Alina Flueraru, singura dintre surori care se află în România

Alina, sora cea mai mare din familia Gabor, locuiește într-o vilă de la intrarea în Bacău, ea ocupându-se de toate detaliile înmormântării tatălui ei.

Cumnatul Monicai Gabor le dedica tuturor melodia "De ziua ta", semnata Parazitii! Marius este sotul Alinei, cea mai mare dintre surorile Gabor! - WOWBiz

De ce a murit tatăl surorilor Gabor

Emil Gabor a murit în iunie 2020, în garsoniera sa din Bacău. A suferit un infarct și locuia singur de ani buni. Supraviețuia cu ajutorul pensiei și din ajutorul primit de la fiicele sale. De altfel, bărbatul avea probleme de sănătate de mai multă vreme și era dependent de alcool. Emil Gabor era și divorțat de soția lui, mama surorilor Gabor care a murit în urma unui accindent. în timpul unui pelerinaj la o mănăstire în județul Gorj.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.