vineri 21 septembrie 2018 3:43 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / SURPRIZA de incept de an. Inca o BANCA DISPARE dinROMANIA!
Adpres Market

SURPRIZA de incept de an. Inca o BANCA DISPARE dinROMANIA!

AdpresFM - Radio Online Stations  

Leumi, cea de-a doua bancă din Israel, își vinde unitatea din România companiei britanice de investiții Argo Capital Management. Argo Capital este o subsidiară a fondului britanic de investiții Argo.

Conducerea Leumi a semnat astăzi un acord de principiu pentru vânzarea participației sale de 99,91% din Bank Leumi România, ca parte a strategiei de a-și concentra operațiunile internaționale în principalele centre financiare prin filialele sale din Statele Unite și Marea Britanie. Înțelegerea este condiționată de finalizarea procedurii de due diligence și obținerea avizelor din partea autorităților de reglementare.

În România, grupul Argo este activ pe piața imobiliară printr-o divizie care a investit în centre comerciale, precum TerSuceava Shopping City, ERA Shopping Park Iași și Oradea, precum și la Shopping City Sibiu, ultimul centru comercial fiind vândut în 2016 sud-africanilor de la NEPI Rockcastle. Grupul Argo a depus o scrisoare de interes, anul trecut, și pentru Marfin Bank.

Bank Leumi România este filiala locală a Bank Leumi le-Israel, unul dintre cele mai puternice grupuri financiare din Israel, cu o cotă de piață de aproximativ 30%. Stabilită în 1902 la Londra, Bank Leumi le-Israel are în prezent o rețea internațională de 274 de sucursale și reprezentanțe în Israel și 52 de sucursale și birouri în alte 15 țări.

Sursa:profit.ro

Post-ul SURPRIZA de incept de an. Inca o BANCA DISPARE dinROMANIA! apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com