Actualitate

Surse: Ioana Mihăilă, propunerea USR-PLUS pentru Ministerul Sănătății

mihaila

Ioana Mihăilă este numele vehiculat pentru funcția de ministru al Sănătății, care ar putea fi propus de USR-PLUS. Vlad Voiculescu a declarat vineri că o va susține pe Ioana Mihăilă, dacă alianța USR-PLUS va decide ca aceasta să ocupe funcția de ministru al Sănătății.

„Dacă aceasta va fi decizia alianței USR – PLUS ca Ioana Mihăilă să preia portofoliul, evident, îi voi oferit toată susținerea mea. Nu numai a mea, ci a întregii echipe.
Am intrat în politică eu și colegii mei ca să facem o diferență, nu pentru o funcție sau alta.
Cu siguranță voi pune umărul în continuare. Pentru cei care împărtășesc valori ca adevăr, transparență, profesionalism, voi fi un partener”, a declarat Vlad Voiculescu, potrivit digi24.ro.

În prezent, Ioana Mihăilă este secretar de stat în Ministerul Sănătății.

Mihăilă a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, este medic primar endocrinolog și a dezvoltat Clinica Medena.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.