Actualitate

Surse: PSD a rămas fără bani până la finele anului 2019! Dăncilă a cerut audit financiar!

Surse Realitatea au declarat că PSD a rămas fără bani până la finalul anului, deoarece fostul lider, Liviu Dragnea și trezorierul Mircea Draghici au cheltuit tot și au angajat plăți în avans, inclusiv pentru bannerele de la prezidențialele din toamnă!

Surse au declarat pentru Realitatea că Mircea Draghici a plătit doar cu aprobarea lui Liviu Dragnea sume de ordinul sutelor de mii de euro pe lună, echivalentul a peste 20 de mililoane de euro pe an, unor instituții de presă, institute de sondare, respectiv analiști publici. Sumele au fost plătite din bani de la buget, și plata nu a fost aprobată în Biroul Politic Național, așa cum era statutar. Acesta este motivul pentru care Viorica Dăncilă a cerut audit financiar pentru bugetul partidului.
Fostul trezorier PSD, Mircea Drăghici, s-a prezentat luni dimineață la sediul DNA pentru a fi informat că i-a fost schimbată încadrarea în cea de inculpat în dosarul de delapidare.

„Sunt realmente uluit de decizia DNA de astăzi. Nu există absolut nicio rațiune pentru punerea în mișcare a acțiunii penale, niciun argument sustenabil. Ca și în cazul soției mele, totul pare a fi doar o parte a unei foi de parcurs stabilite în anumite laboratoare. În condițiile în care toți martorii au dat declarații favorabile de la momentul în care am fost numit suspect și până astăzi, nu pot decât să constat cu dezolare că trăim vremuri în care poliția politică e vie și din ce în ce mai puternică. „Civilii din politică trebuie executați!”. „Am înțeles, să trăiți!”, este reacția lui Mircea Drăghici, pe Facebook.

Articolul Surse: PSD a rămas fără bani până la finele anului 2019! Dăncilă a cerut audit financiar! apare prima dată în Cronica Romana.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.