Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Sylvester Stallone, greu de recunoscut din cauza operațiilor estetice.

Rambo a împlinit recent 75 de ani. Pe numele real Sylvester Stallone, actorul este aproape de nerecunoscut. Din câte se poate observa, nu i se mai vede zâmbetul altă dată celebru. A devenit dependent de operaţiile estetice. În urma injectaţii cu botox, şi-a modificat nu doar pomeţii, ci şi arcadele sprâncenelor şi buza de sus. Acum, deşi are riduri specifice vârstei, pare că i-a dispărut inclusiv mimică.

Din câte se pare, a „moştenit” pasiunea pentru intervenţiile chirurgicale estetice de la mama lui, Jackie Stallone. Aceasta a murit la vârsta de 98 de ani, având, la un moment dat, emisiune zilnică de fitness. Ba mai mult, îşi deschisese şi o sală de gimnastică, destinată exlcusiv femeilor. A avut grijă constant de silueta ei, dar şi de aspectul feţei. Acesta este motivul pentru care a apelat la numeroase intervenţii, iar la un moment dat devenise aproape de nerecunoscut.

Cine a fost Jackie Stallone

Jackie, o femeie excentrică şi cu o personalitate puternică, care s-a remarcat în calitate de astrolog şi de promotor al circuitului feminin de wrestling, “a murit în somn, aşa cum îşi dorea”, a dezvăluit cel mai mic dintre fiii ei, cântăreţul Frank Stallone, într-un mesaj publicat pe reţelele de socializare.

“Era greu să nu o placi, a fost o persoană foarte excentrică şi flamboaiantă. Mintea ei a rămas ascuţită ca un brici până în ziua morţii sale”, a adăugat el. “Tatăl meu, care era un avocat bogat, voia ca eu să studiez dreptul, dar eu voiam să fiu pe scenă”, dezvăluia ea într-un interviu acordat pentru The Times în 2005.

Jackie a lucrat ca trapezistă timp de doi ani înainte de a deveni cântăreaţă de cor în spectacole jucate pe Broadway. S-a căsătorit cu primul ei soţ, Frank Stallone Sr., frizer şi ocazional actor, în 1945. Au rămas împreună timp de 12 ani şi au avut doi fii: actorul Sylvester Stallone şi muzicianul Frank Stallone.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.