Sanatate

Un tânăr de 17 ani vaccinat cu prima doză, a murit: Fusese investigat paraclinic și imagistic, i s-a efectuat test PCR pentru SARS-CoV-2.

Un tânăr de 17 ani, confirmat cu Covid, care suferea de diabet zaharat, a murit la Spitalul Județean de Urgență Craiova. Acesta fusese vaccinat cu prima doză de vaccin în aprilie. Fusese investigat paraclinic și imagistic, i s-a efectuat test PCR.

Potrivit reprezentanților spitalului, tânărul de 17 ani a ajuns sâmbătă la UPU cu mijloace proprii. Acesta era conștient, cu dispnee, stare generală alterată și cu valori mari ale glicemiei. Acesta era cunoscut cu diabet zaharat tip 2 insulinonecesitant.

Pacientul a fost primit în UPU în sectorul în care sunt izolați pacienții suspecți și confirmați cu infecție cu SARS-CoV-2, fiind suspect de infecție.

„Aici a fost investigat paraclinic și imagistic, i s-a efectuat test PCR pentru SARS-CoV-2, a primit îngrijiri medicale de urgență, complexe și complete. Cu toate acestea, evoluția a fost una nefavorabilă, starea pacientului s-a agravat rapid, a fost intubat și ventilat mecanic”, susțîn reprezentanții spitalului.

Duminică, tânărul a intrat în stop cardiorespirator, dar a fost resuscitat, iar luni a intrat din nou în stop cardiorespirator, dar manevrele de resuscitare efectuate timp de o oră au rămas fără rezultat. A fost confirmată și infecția cu SARS-CoV-2, confirm Mediafax.

Reprezentanții spitalului susțîn că, din informațiile furnizate de DSP, tânărul ar fi fost vaccinat cu prima doză Pfizer în aprilie.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.