Actualitate

Tânără dansatoare, diagnosticată cu cancer cervical: „Credeam că sunt doar obosită” Citeşte întreaga ştire: Tânără dansatoare, diagnosticată cu cancer cervical: „Credeam că sunt doar obosită”

Otânără dansatoare credea că este doar obosită și stresată și că din această cauză are și dureri abdominale. După puțin timp a aflat că suferă de cancer cervical în stare avansată.

Zoe Sargent, în vârstă de 30 de ani din Marea Britanie, a fost transportată de urgență la spital când a început să sângereze intens, asta după ce timp de câteva săptămâni a avut stări de oboseală cronică.

„Timp de câteva luni am avut câteva sângerări ușoare și dureri abdominale, dar m-am gândit că sunt dureri normale pe care le au câteodată femeile”, a povestit Zoe, care locuiește cu iubitul ei, Jimmy.

Lucram într-un pub în perioada Crăciunului și am pus totul pe seama oboselii și a stresului. Mi-am făcut o programare la ginecolog după ce am avut câteva sângerări ușoare, iar medicul mi-a făcut o programare la ecografie pentru a vedea dacă există vreun chist sau polip, dar înainte să ajung la programare am fost transportată de urgență la spital”, și-a amintit tânăra.

Nu mi-a venit să cred când mi-au spus că sufăr de cancer în stadiul trei”, a afirmat Zoe, care nu și-a făcut niciodată vreun test Papanicolau din cauza stilului ei de viață ca dansatoare.

De asemenea, medicii i-au spus că rinichii ei au cedat. Acum trebuie să fie supusă unei intervenții chirurgicale o dată la șase luni pentru a se asigura că stenturile funcționează și pentru a evita un cateter sau pungă de colostomie.

Recent, doctorii i-au zis că a reacționat excelent la tratament, iar tumora ei nu se mai vede în nicio radiografie.

Trebuie să merg la medic în septembrie să mă asigur că a dispărut cancerul, dar radioterapia și tratamentele s-au încheiat acum”, a afirmat Zoe pentru The Mirror.

În ultimele șapte sau opt luni viața mea și a familiei mele s-a schimbat complet. De la internarea de urgență în spital fără să știu ce se întâmplă cu mine până la a mi se spune că am reacționat excelent la tratament, este greu de crezut că s-a terminat. Cum poți să te întorci la viața ta după ceva precum cancerul? Nu te poți întoarce la ceea ce obișnuiai să faci”, a explicat tânăra.

Sursă foto: Facebook


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.