miercuri 26 septembrie 2018 1:31 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / TANTAREANU, in stare GRAVA. Are CANCER si a ajuns de URGENTA la SPITAL si a chemat deja PREOTUL: „Sunt impacat!…”
Adpres Market

TANTAREANU, in stare GRAVA. Are CANCER si a ajuns de URGENTA la SPITAL si a chemat deja PREOTUL: „Sunt impacat!…”

AdpresFM - Radio Online Stations  

Cristian Țânțăreanu se confruntă cu o situaţie complicată după ce cancerul i-a recidivate. Omul de afaceri a ajuns la spital de urgenţă. Ţânţăreanu este pregătit pentru ce e mai rău, chemând deja preotul.

Ţânţăreanu a spus că a început tratamentul cu morfină. “Nu pot să spun că fac prea bine. Sunt internat. E greu să spun. Cred că m-au ajuns blestemele. Nu mă simt prea bine. Nu sunt foarte optimişti medicii în privinţa mea. Am avut o ruptură de tendon, a recidivat, s-a mai rupt o dată, e o tumoare, s-a complicat treaba. A recidivat cancerul. Acum a plecat familia de aici.

Eu sunt împăcat. Se întâmplă şi la case mai mari. A fost şi un preot. Sunt mulţumit. Nevastă-mea a găsit pe cineva care va prelua toată agoniseala mea şi se va ocupa de ce avem. Nevastă-mea a rămas aici într-o rezervă, în caz că se întâmplă ceva. Acum am luat morfină şi am un tonus mai bun. Nici eu nu mai ştiu ce e adevărat. Tot în spital sunt”

În anul 2011, omul de afaceri a fost diagnosticat cu cancer la colon. După o perioadă în care s-a simțit foarte bine, problemele par acum destul de grave.

VEZI SI: ANUNT-SOC despre ANTENA 3! Este vorba despre o OFERTA SUSPECTA

Articolul TANTAREANU, in stare GRAVA. Are CANCER si a ajuns de URGENTA la SPITAL si a chemat deja PREOTUL: „Sunt impacat!…” apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com