Sport

Tara unde fotbalul este considerat o adevarata religie. Fanii echipelor de aici sunt foarte patimasi si au sanse mari ca din iulie sa fie reprimiti pe stadioane.

Fotbalul și în general competițiile sportive nu au farmec fără spectatori în tribune. Chiar dacă acum sunt restricții clare în privința accesului spectatorilor la evenimente sportive, s-ar putea ca pentru iubitorii sportului să vină vremuri bune mai repede decât se așteptau.

Tara unde fotbalul este considerat o adevărată religie. Fanii echipelor de aici sunt foarte patimasi si au sanse mari ca din iulie sa fie reprimiti pe stadioane.

Turcia este țara unde fotbalul este considerat o adevărată religie. Fanii echipelor de aici sunt pătimași, fac adevărate show-uri în tribune la meciurile din Super Lig. În acest sens, Nihat Ozdemir, președintele Federației de Fotbal din Turcia, speră ca în luna iulie partidele din Super Lig să se dispute cu spectatori în tribune.

„Obiectivul nostru este să încheiem sezonul pe teren, pentru a evita orice fel de controversă sau nemulțumire. Jucătorii și antrenorii vor fi testați frecvent în această perioadă, în care au început pregătirile. Dacă vor fi depistate cazuri pozitive, vor intra în carantină și vom continua demersurile pentru reluarea campionatului.

Sunt țări în care situația este mult mai rea decât în Turcia și se pregătesc de reluarea competițiilor. Inițial, ne dorim să începem meciurile fără spectatori, dar, poate, în iulie partidele se vor putea desfășura cu fani în tribune”, a declarat Ozdemir, citat de Corriere dello Sport.

Marius Șumudică este unul dintre antrenorii români care activează în Turcia. După ce a fugit în România la jumătatea lunii martie, după ce fotbalul din Turcia a fost suspendat, Șumudică s-a întors acum câteva zile la Gaziantep, la echipa pe care o antrenează. A intrat direct în carantină și și-a condus echipa de la distanță. Se apropie însă de finalul perioadei de 14 zile de carantină și se va putea alătura fizic elevilor săi.

„E greu în carantină, mai am trei zile. Astăzi au fost 36 de grade, suntem cazați la ultimul etaj al unui cămin studențesc. N-avem aer condiționat, îmi fac singur cu prosopul. Mi-e și frică să îmi pun ventilator, că fac vreo gripă și mă ridică ăștia cu izoleta. Au venit căldurile la Gaziantep, aici e o zonă foarte călduroasă, am auzit că nu o să mai vedem picături de ploaie decât peste patru luni”, a declarat Șumudică.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.