Actualitate

Tăriceanu a votat pentru europarlamentare, nu și pentru referendum

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a votat duminică doar la alegerile europarlamentare, refuzând buletinele de vot pentru referendumul pentru justiție convocat de președintele Klaus Iohannis. Este al doilea politician care refuză să-și exprime votul pentru referendum.

„Am votat cu convingerea că cei care ne vor reprezenta din partea ALDE vor merge acolo cu gândul clar de a reprezenta interesul României, de a apăra interesul României, de a face României să fie o voce respectată, să facă parte din grupul celor care iau decizii și să nu fie ca până acum una dintre țările care au urmat ce au decis alții”, a declarat Tăriceanu la ieșirea de la urne.

Întrebat de ce nu a votat la referendum, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a spus ironic că sunt alte modalități mai puțin costisitoare prin care „poate fi măsurată popularitatea președintelui”.

Articolul Tăriceanu a votat pentru europarlamentare, nu și pentru referendum apare prima dată în Cronica Romana.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.