Actualitate

Tatăl fetiței a făcut pe el și a mers așa să-și ia fata de la școală

Fiica lui Ben Soward, Valerie, în vârstă de 6 ani, a avut o supriză care a înduioșat o lume întreagă.

Totul a început atunci când soția lui l-a sunat și i-a spus că Valerie a avut un mic accident la școală, fetița începuse să plângă în hohote și țipa că vrea acasă. Ce a făcut acest tată-model? A luat apă, și-a udat pantalonii și a mers imediat să-și ia copila.

Când Ben a intrat în biroul unde fusese dusă fetița, i-a cerut fetei ghiozdanul ca să-și poată acoperi cu el propriul ,,accident”.

Bărbatul mărturisește: ,,S-a uitat la mine cu cea mai uriașă lipsă de încredere”. Pozele acestea au ajuns pe internet după ce sora mai mare a lui Valerie a povestit totul pe Twitter: ,,Surioara mea mai mică a avut un mic accident azi la grădiniță & uitați cum s-a dus tata să o ia de la școală pentru ca să nu se mai simtă rușinată și tristă…”

Iată imaginile:


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.